Ingezonden persbericht


Cybermation toont op de CeBIT hoe complexe ICT-omgevingen eenvoudig te beheren zijn

Toonaangevende oplossingen voor Enterprise Job Scheduling en Software Change Management resulteren in een hoge Return on Investment

Amsterdam, 10 maart 2003 - Cybermation, een toonaangevende softwareproducent op het gebied van geïntegreerde enterprise systems management software, heeft de CeBIT 2003 gekozen als het Europese platform voor het presenteren van haar oplossingen voor Enterprise Job Scheduling en Enterprise Software Change Management. Cybermation is te vinden in het Nederlands Software Paviljoen, Hal 5 stand E04.

Met behulp van haar bewezen ESP (Enterprise Systems Software) technologie demonstreert Cybermation de voordelen van state-of-the-art organisatiebrede job scheduling en workload management, voor alle besturingssystemen, vanuit een single point of control. Daarnaast toont Cybermation haar Enterprise Software Change Management oplossing voor het management van de volledige software-ontwikkelingscyclus, eveneens vanuit een single point of control.

"De CeBIT biedt Cybermation een unieke mogelijkheid binnen een kort tijdsbestek een groot aantal Europese ICT-managers te ontmoeten. We hebben daardoor de gelegenheid in een persoonlijk gesprek de voordelen van onze leading-edge technologie te presenteren. Al meer dan 20 jaar leveren we hiermee met succes oplossingen voor bedrijfskritische processen", aldus David Hakkenberg, Algemeen Directeur van Cybermation EurAsia in Amsterdam. "Cybermation is inmiddels sterk vertegenwoordigd in Noord-Amerika waar het zijn vele 'Global 2000' klanten meetbare return on investments heeft geleverd. Het wordt tijd dat veel meer Europese organisaties van dezelfde voordelen gaan profiteren."

Bezoekers van de Cybermation-stand worden uitgenodigd kennis te maken met de grafische-en web-gebruikersinterface zoals die in beide productlijnen wordt geboden. Uniek is ook dat de Enterprise Job Scheduling en Enterprise Software Change Management oplossingen allebei van de functies van identieke ESP agents gebruikmaken, zoals die beschikbaar zijn voor alle UNIX en Windows NT platformen. Dit betekent dat een organisatie die beide productlijnen toepast, niet gedwongen is een licentie te nemen op twee verschillende sets agents om workload in heterogene omgevingen te beheren. Dit leidt tot significante kostenbesparingen.

"ESP Workload Manager, ESP Espresso en ESP Alchemist zijn op dit moment zonder twijfel de meest geavanceerde event-driven IT-automation oplossingen voor gedistribueerde omgevingen", aldus Ray Nissan, Cybermation's CEO en Chief Technology Architect.

Over Cybermation
Cybermation wordt door zijn vele Global 2000 klanten gezien als een toonaangevende producent van software-oplossingen voor job scheduling, workload management en software change management in heterogene automatiseringsomgevingen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Toronto (Canada). Daarnaast zijn er vestigingen in de Verenigde Staten en Europa. Tot de klanten van Cybermation behoren in Europa: Janssen Pharmaceutica, T-Mobile (UK), Saarstahl en VHV. Bekende klanten in Noord-Amerika zijn Delta Airlines, Nike, Honda, McDonalds, de GAP, UPS, , Allstate Insurance, The Bay en Verizon.

Tot Cybermation's software producten behoren: ESP Workload Manager® en ESP Espresso(tm), organisatiebrede job scheduling en workload management voor OS/390© (z/OS©), UNIX®, WindowsNT® en OS/400® besturingssystemen en voor SAP R/3®, Oracle en Peoplesoft® ERP omgevingen; ESP Workstation®, een grafische gebruikersinterface voor enterprie scheduling vanuit eeen single point of control; ESP Encore® voor geautomatiseerde rerun, restart en recovery; ESP Alchemist, Enterprise Software Change Management voor software-ontwikkelings- èn rekencentrumomgevingen.

Perscontacten
Dennis Doodeman
Account Manager
Text 100 B.V.
Tel.: +31 (0) 20 530 43 45
E-mail: dennisd@text100.nl

Cybermation, ESP Workload Manager, ESP Workstation, en ESP Encore zijn geregistreerde handelsmerken van Cybermation Inc. ESP is een handelsmerk van Cybermation Inc.

De overige bedrijfsnamen, productnamen en namen van diensten kunnen geregistreerde handelsmerken, handelsmerken of namen van diensten van derden zijn.