Ingezonden persbericht

INPact versterkt zich met drie webspecialisten

UTRECHT, 20030306 -- INPACT heeft met de komst van drie webspecialisten zijn internetknowhow aanzienlijk uitgebreid. Frank Groot (35) en Peter Bakker (36) zijn beiden onlangs begonnen als senior softwarearchitect bij INPACT en Kjeld Kahn (25) als webdeveloper.

Frank en Peter hebben respectievelijk Elektrotechniek en Informatica gestudeerd aan de Universiteit Twente. Na hun studie hebben ze het IT-bedrijf Morse opgericht. Zij schreven software voor dataopslag die bestemd was voor bedrijven in de procesindustrie, zoals Shell en NAM. Zij hebben bij het ontsluiten van die technische gegevens ook veelvuldig internettechnologie ingezet. Bij INPACT zetten ze hun gedegen programmeer- en internetervaring voort in het ontwikkelen van websites en webbased applicaties.

Kjeld Kahn heeft na zijn MBO op het Grafisch Lyceum gepionierd met video op internet bij het internetbedrijf Damocles, dat later is overgenomen door Lost Boys. Daarna heeft hij bij ZAPPtv een videodistributiesysteem opgezet voor klanten als MSN en Zonnet. Bij INPACT ontwikkelt hij nu diverse scripten voor internetsites waarbij hij een alert oog houdt op de drie K's: klant, kwaliteit, kosten.



Ingezonden persbericht