Voedselveiligheid workshops met ledenvoordeel
Naar aanleiding van de enthousiaste reacties van de deelnemers in 2002 en met het oog op de voortdurende ontwikkelingen op het gebied van voedselveiligheid wordt een tweetal nieuwe trainingsdagen verzorgd: op donderdag 20 februari (Breda) en donderdag 13 maart (Nieuwegein).
Frugi Venta organiseert deze dagen wederom in samenwerking met Q-Point. In slechts één middag wordt u door diverse specialisten op overzichtelijke wijze vertrouwd gemaakt met de actualiteiten op het gebied van voedselveiligheid. Aan de orde komen eisen rondom traceerbaarheid, de nieuwe Hygiënecode, residuen van gewasbeschermingsmiddelen, importtoleranties, sectorale monitoring, certificeringseisen uit EurepGap, BRC-code, Q&S en GFSI.
De kosten per deelnemer (incl. lunch) bedragen 350,-- Euro excl. BTW (bij eenmalige machtiging). Niet-leden betalen 500,-- Euro per deelnemer! Bij deelname ontvangt u tevens een zeer uitgebreide informatiemap waarin alle onderwerpen en actualiteiten zijn gebundeld.
Inschrijfformulieren en informatie over de fiscale scholingsaftrek (40%!) zijn verkrijgbaar via info@frugiventa.nl.
Leden krijgen in week 5 een uitnodiging met inschrijfformulier
toegestuurd.