TIP VOOR VALENTIJN...
WWW.WENEN.NL

Amsterdam, 6 februari 2003

CitySupport, internetspecialist op het gebied van steden-websites, lanceert begin februari haar nieuwste website www.Wenen.nl. Hiermee komt het aantal steden-websites dat CitySupport heeft ontwikkeld op elf. De samenwerking met gespecialiseerde partners zoals Sunair, ATP en Bookings.nl zorgen voor scherpgeprijsde aanbiedingen naar de populaire Oostenrijkse hoofdstad. Voorgangers van Wenen.nl zijn o.a. de druk bezochte sites Rome.nl, Parijs.nl en Londen.nl.

Keizerin Sissi
Wenen.nl biedt handige informatie over o.a. musea, cultuur en vervoer. Via de buttons 'bezienswaardigheden' en 'uitgaan' is gemakkelijk door te klikken naar informatie over de vele culturele 'hotspots' van Wenen. Palais Schönbrunn - het paleis van Keizerin Sissi - en ook de Stephansdom - de beroemdste kerk van Wenen - zijn echte must-sees! Daarnaast geeft de site tips over efficiënt en veilig reizen. Een reisverzekering is online af te sluiten en handige nummers voor noodgevallen zijn te vinden met één klik op de button 'toerisme'.

Valentijn
Met Valentijn voor de deur is het weer tijd voor een weekendje weg! Wenen.nl biedt uitkomst: een romantische driedaagse trip is direct via de site te boeken. Tijdens dit Valentijnsweekend mag een echte Weense muziek of opera voorstelling natuurlijk niet ontbreken: informatie over het bestellen van tickets is dan ook gemakkelijk te vinden op de site. Met welk restaurant of 'Heuriger' - wijntaveerne - de avond afgesloten dient te worden is al van tevoren te bepalen met behulp van de recensies en tips van bezoekers van Wenen.nl. Succes gegarandeerd!

Interactief
"We werken nauw samen met reisorganisaties en verkeersbureaus, waardoor we elke doelgroep aantrekkelijke aanbiedingen en up-to-date informatie kunnen bieden. Daarnaast onderscheiden we ons van andere reissites door het stimuleren van inter-actie met onze bezoekers, zo blijft de informatie op de site altijd relevant. Op dit moment is Wenen dé locatie en vooral met Valentijn worden veel bezoekers verwacht. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat ook Wenen.nl een groot succes wordt!", aldus Frank Klein van CitySupport. CitySupport is - sinds de lancering van Parijs.nl begin 2002 - dé stedentrip specialist op internet. Het concept is gebaseerd op zowel informatievoorziening als de verkoop van reizen en reisgerelateerde producten, waarbij CitySupport uitsluitend optreedt als intermediair.

Na de lancering van het inmiddels zeer succesvolle Parijs.nl is maandelijks een nieuwe website gepubliceerd. Mede dankzij deze snelle uitbreiding is het aantal bezoekers van de steden-websites sterk toegenomen. CitySupport verwacht deze stijgende lijn door te zetten door het netwerk verder uit te breiden met meer Europese bestemmingen.

Er zijn tot nu toe websites van de steden Parijs, Londen, Brussel, Berlijn, Praag, Kopenhagen, Oslo, Stockholm, Helsinki, Rome en Wenen gelanceerd. Binnenkort staan onder andere Madrid en Lissabon in de planning.