Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout, 7 februari 2003

Team Loon op Zand:
Vrouw betrapt op winkeldiefstal KAATSHEUVEL: Een 69-jarige inwoonster van Kaatsheuvel werd vrijdagmiddag betrapt op het stelen van vlees uit een winkel aan de Poolsestraat. De vrouw ontving een boete van 120.

Team Dongen:
Overval op Shell-station DONGEN Vanmiddag omstreeks 15.00 uur werd het Shell-station aan de Steenstraat overvallen. Vier mannen kwamen in een auto aangereden en stopten bij het benzinestation. Twee van hen stapten uit en trokken bivakmutsen over hun hoofd. In de shop bedreigden zij het aanwezige personeel met een vuurwapen. De mannen maakten een geldbedrag buit en vertrokken daarna in dezelfde auto als waarmee ze waren gekomen. De politie onderzoekt de zaak.

Team Gilze en Rijen:
Diefstal auto
GILZE Op woensdagavond 5 februari maakte de eigenaar van een witte Volkswagen Golf met kenteken ZJ-LN-50, een proefrit met een mogelijke koper. Tijdens de proefrit wilde de potentiële koper de auto nog eens goed bekijken. Helaas was de eigenaar hierna te laat met instappen instappen en verdween de "potentiële koper met de Golf. De politie heeft het voertuig inmiddels landelijk als gestolen gesignaleerd.

Team Waalwijk:
Verkeerscontrole op A-59 WAALWIJK - Tijdens een verkeerscontrole op de A-59 bekeurde de politie op donderdag 6 februari 12 automobilisten. De politie deelde bonnen uit voor niet-handsfree telefoneren (4x), overschrijden maximum snelheid (6x) en het niet dragen van de autogordel (2x).

Bron: Connie Polak