NVA


NVA breidt accountmanagement uit

Op 1 februari 2003 breidde het NVA accountmanagement uit van twee naar vier medewerkers. De twee nieuwe medewerkers zijn Caroline Janssen (36) en Chantell Orriens (32).

Caroline Janssen is hiervoor 13 jaar werkzaam geweest als financieel- en hypotheekadviseur bij diverse werkgevers. Zij is een absolute versterking van het accountmanagement, niet in de laatste plaats door haar 'kennis van de praktijk' die zij meebrengt naar de NVA.

Chantell Orriens is ook niet nieuw in de assurantiewereld. Zij deed haar ervaring op als cliëntadviseur (assurantiën, hypotheken, etc.) bij de Rabobank waar zij later teammanager werd van de afdeling reizen. Ook heeft zij, vooral in haar laatste functie als accountmanager bij een franchiseketen voor reisbureaus, veel contact gehad met assurantie-intermediairs. Haar frisse blik op de branche is zeker een aanwinst voor het team.

Beide nieuwe accountmanagers gaan zich bezighouden met ledenservice, relatiebeheer en ledenwerving. Hierin gaan zij nauw samenwerken met de andere accountmanagers: Ruud van Bommel en Ronald Boei.


Noot voor de redactie/