Ingezonden persbericht


SteelEye LifeKeeper voor mySAP.com.

Nieuwegein, 27 januari 2003: Functional IT Benelux introduceert LifeKeeper met SteelEye® Technologie voor mySAP.com gebouwd op dezelfde bewezen technologie als SteelEye® Lifekeeper voor op Intel basis voor Linux en Windows platforms.

SteelEye LifeKeeper voor mySAP.com verzekert u van een hoge mate van beschikbaarheid draaiend onder Linux door het verzorgen van een automatische 'health monitoring' van essentiele applicaties en systeem componenten en zorgt tevens voor een automatisch herstel in het geval van een falen binnen de applicatie infrastructuur.

Door een overeenkomst tussen SteelEye en SAP is het mogelijk een optimale integratie te verzorgen ook op langere termijn en in te spelen op mySAP oplossingen en corresponderende database ondersteuning (zoals Oracle, DB2 en SAP® DB), belangrijke Linux distributies (zoals SuSE/United Linux en RedHat Linux) en in te spelen op platform ondersteuning van SAP hardware partners (zoals IBM en HP).

SteelEye's LifeKeeper® voor mySAP.com zorgt voor de hoogste beschikbaarheid van programma's op server systemen door controle op de application health, door de client connectivity te onderhouden en zorg te dragen voor ononderbroken data toegang ongeacht waar de client is; op het bedrijfs Internet, intranet of extranet. Geeft de mogelijkheid voor het stoppen en herstarten van componenten, zowel locaal als op een andere server in het cluster. In het geval van een falen ten opzichte van een andere server, zal SteelEye LifeKeeper voor mySAP.com de automatische failback van de mySAP.com in werking stellen, deze zorgt voor de central instance en zijn gerelateerde en afhankelijke componenten voor de primary server. Dit kan zowel automatisch als handmatig door interventie van de administrator worden ingezet.

LifeKeeper maakt gebruik van intelligente wizards welke automatisch de mySAP.com hierarchy ontdekken en configureren en deze hierarchy toepassen op de back-up servers. Door middel van de SteelEye LifeKeeper Java-based GUI (graphische user interface) kunt u vanaf elke node binnen het network op een gemakkelijke en prettige manier implementaties verrichten op een mySAP.com cluster.

Meer informatie over SteelEye's LifeKeeper® kunt u vinden bij www.functional-it.com en telefonische informatie en verkoop via: +31 030 601 4567.

Functional IT Benelux b.v

Zoomstede 16 CD

3431 HL Nieuwegein

The Netherlands

Tel: +31 (0)30 601 4567

Fax: +31 (0)30 601 4568

email: info@functional-it.com

web: http://www.functional-it.com