FloraHolland, v/h Bloemenveiling Holland


Bemiddelingsbureau FloraHolland in nieuw kantoor in Rijnsburg (27-01-03)

Rijnsburg- Donderdag 23 januari werd op feestelijke wijze het nieuwe kantoor van het Bemiddelingsbureau op vestiging Rijnsburg geopend. De officiële openingshandeling van de nieuwe kantoorvleugel werd verricht door de Rijnsburgse burgemeester, de heer
A.P. van der Lee. Hij legde in zijn toespraak de nadruk op de goede relatie tussen de gemeente Rijnsburg en FloraHolland.

De nieuwe kantoorvleugel, waar ook de afdeling kloktoevoer is gehuisvest, telt zo'n 25 kantoren en een aantal vergaderruimten, verdeeld over de begane grond en een verdieping. Volgens vestigingsmanager Jaap de Mol van FloraHolland vestiging Rijnsburg draagt een goed Bemiddelingsbureau bij aan de uitbouw van de marktplaats Rijnsburg. De Mol zei tijdens zijn speech blij te zijn met een Bemiddelingsbureau dat inspeelt op de wensen van de vraagkant, de handel, en de aanbiederskant, de telers. Ruim een kwart van de omzet van FloraHolland wordt gerealiseerd door middel van bemiddeling. Manager Inkoopbemiddeling snijbloemen Jan van Dam belichtte de marktpositie van het Bemiddelingsbureau van FloraHolland. De gemiddelde omzet steeg in 2002 met 9 procent, snijbloemen zelfs met 11,4 procent, in het eerste jaar dat vanuit de vijf vestigingen van FloraHolland werd bemiddeld.