Ingezonden persbericht

Hosting.nl neemt de Hostingfabriek over

HAARLEM, 20030122 -- Na intensieve besprekingen van twee maanden tussen Hosting.nl en de Hostingfabriek is Hosting.nl verheugd te kunnen mededelen dat beide partijen tot een akkoord zijn gekomen met als resultaat de volledige overname van de Hostingfabriek en haar activiteiten.

Beide partijen raakte eind november 2002 met elkaar in gesprek over een eventuele overname. De Hostingfabriek was een onderdeel van de Belfabriek, een bedrijf dat zich specialiseert in sms, 0800, 0900 en 0906 diensten. Het management van de Belfabriek besloot zich op deze activiteiten te willen concentreren.

De Hostingfabriek heeft gedurende een periode van twee jaar een klantenbestand opgebouwd bestaande uit vele honderden domeinen verspreid over shared hosting, co-locatie en dedicated servers. Alle klanten van de Hostingfabriek zullen gefaseerd worden verhuist naar het datacenter van Hosting.nl.

Hosting.nl is een in webhosting gespecialiseerde internetprovider die de particuliere tot en met de groot zakelijke markt sinds 1998 bedient met hosting producten, van shared hosting tot en met volledig beheerde en zwaar beveiligde e-commerce omgevingen.