CDA TWEEDE KAMERFRACTIE

CDA-delegaties onder leiding van Pieter van Geel en Maxime Ver

Op zaterdagmorgen 18 januari as. brengen twee CDA delegaties onder leiding van Pieter van Geel (staatssecretaris voor milieu) en Maxime Verhagen (fractievoorzitter Tweede Kamer) een werkbezoek aan Brabant.

De delegatie van Pieter van Geel zal zich vanaf 10.00 uur bezighouden met het componeren van een waarden- en normenreglement aan de hand van reacties uit het aanwezige publiek op de Markt te Helmond. Dit reglement zal 's middags tijdens de verkiezingsmanifestatie worden overhandigd aan Jan Peter Balkenende. Vervolgens gaat Pieter van Geel vanaf 12.30 uur in discussie met de aanwezige kiezers op de terrassen van café Oud Rooi en d'n Dommel op de Markt in Sint Oedenrode. Het zal daarbij met name gaan over thema's als de reconstructie van het platteland en het kleine kernenbeleid.

De delegatie van Maxime Verhagen start om 10.00 uur in zorgcentrum de Volckaert te Dongen, Middellaan 2. Centraal vervoer per bus hiernaartoe is geregeld om 9.30 uur vanaf hotel-restaurant Queens aan de N261 ter hoogte van Sprang Capelle. In het zorgcentrum staat naast contact met bewoners en vrijwilligers een discussie centraal over zaken als gescheiden wonen en zorgen, een gemeentelijk loket voor welzijn en zorg, en zorgservicecentra in de buurt. Aansluitend vindt er vanaf 11.30 uur een stadswandeling plaats in het centrum van Waalwijk (vertrek vanaf de Taxandriaweg) onder leiding van burgemeester de Geus waarbij contact met ondernemers en kiezers op straat centraal staat.

's Middags sluiten de delegaties aan bij de verkiezingsmanifestatie in Uden, schouwburg Markant, Markt 32. (Grand café open vanaf 12.00 uur, thema-ateliers over zorg, onderwijs, integratie, veiligheid, mobiliteit en bedrijfsleven vanaf 13.00 uur, centraal inhoudelijk gedeelte vanaf 14.00 uur.)

Leden van de pers worden van harte uitgenodigd bij deze werkbezoeken en de verkiezingsmanifestatie aanwezig te zijn.

Voor verdere informatie: Stephan Schrover, tel. 06-51 74 21
05

17 jan 03 12:18