DaimlerChrysler Nederland

Bram Schot benoemd tot President-Directeur van DaimlerChrysler Nederland B. V.

Op 1 juli a.s. wordt Bram Schot (41) de nieuwe President-Directeur van DaimlerChrysler Nederland en daarmee opvolger van drs. Huub van de Coolwijk die per dezelfde datum met vroegpensioen gaat.

Bram Schot, momenteel Directeur van de Mercedes Car Group (Mercedes-Benz personenwagens, smart, Maybach, AMG en Mercedes McLaren), kwam op 1 januari 1987 in dienst bij de onderneming. Hij was in deze periode onder meer verantwoordelijk voor Ondernemingsplanning/-strategie, bekleedde diverse management functies binnen de commerciële divisies en speelde een prominente rol in diverse internationale strategische projecten.

Huub van de Coolwijk:"Ik ben zeer ingenomen met de benoeming van Bram Schot als mijn opvolger. Met zijn professionaliteit en kennis van onze onderneming, haar producten en diensten zal de onderneming bij hem in goede handen zijn. Tevens beschouw ik zijn aanstelling als een erkenning van onze inspanningen en behaalde resultaten in de voorbije jaren."

Bram Schot:"Ik ben zeer verheugd dat de Raad van Bestuur van DaimlerChrysler AG mij het vertrouwen geeft voor het bekleden van deze cruciale functie. Mijn waardering gaat met name uit naar de enorme inzet en de binnen DaimlerChrysler Nederland behaalde resultaten onder verantwoordelijkheid van Huub van de Coolwijk gedurende de afgelopen jaren. De komende jaren zal ik, met als basis het ingezette beleid, proberen de positie van de onderneming te versterken en verder uit te bouwen."

Januari 2003