Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

16 december 2002
www.writersblock.net

WRITERS BLOCK VERKIEZINGSBIJLAGE 2003 ONLINE

Writers Block Stemtest 2003
Weet u, na deze maandenlange beschamende vertoning op het Binnenhof, nog op welke partij u moet stemmen? WB helpt u wederom te kiezen op inhoudelijke gronden. Stemmen betekent kiezen voor het hele pakket aan standpunten dat een partij vertegenwoordigt en dat 'pakket' is in de WB Stemtest behouden gebleven. De belangrijkste verkiezingsthema's zoals Zorg, Onderwijs, Financiën, Veiligheid, Mobiliteit en Milieu komen aan bod en de grootste zeven partijen zijn in de WB Stemtest vertegenwoordigd: CDA, VVD, PvdA, GroenLinks, D66, SP en de ChristenUnie. Stemmers kunnen de test naar eigen inzicht bekorten daar de nieuwste versie van de WB Stemtest u de mogelijkheid biedt vóóraf aan te geven welke partijen u in het stemadvies wilt betrekken. Laat u adviseren. Het advies is niet bindend, maar eerlijkheid gebiedt te vermelden dat een meer gedegen advies welhaast ondenkbaar is. Desgewenst kan direct na het doen van de test een overzicht van het stemadvies per mail ontvangen worden.

`Ken Uw Kamerleden'-Quiz
Wegens overdonderend succes bij de laatste verkiezingen, geprolongeerd, aangepast en nog moeilijker gemaakt! Wie nu nog de maximale score weet te behalen, verwerft de eeuwige waardering van de redactie.

Zetelwedstrijd
Voorspel de definitieve verkiezingsuitslag van de Tweede Kamerverkiezingen 2003 en win een fijne prijs!

Columns
Scherpe en vrolijke columns van auteurs die intensief betrokken zijn bij de politieke praktijk en auteurs die ideale posities bezetten om de politiek vanaf de zijlijn haarfijn te analyseren. Tot en met 22 januari verschijnen er één a twee keer per week nieuwe bijdragen.

Peiling der Peilingen
De redactie verwerkt alle grote verkiezingspeilingen tot één reuze handige metapeiling. Feitelijk de betrouwbaarste peiling van allemaal; de Peiling der Peilingen. Buitengewoon gebruikersvriendelijk bovendien, aangezien alle denkbare voorspellingen per Peiling of per Partij weergegeven kunnen worden.

Redactie Writers Block
redactie@writersblock.net


- Einde persbericht -