BEN NEDERLAND BV
http://www.ben.nl


PERSBERICHT

Den Haag, 16 december 2002

Ben MMS blijkt doorslaand succes

Ben, aanbieder van mobiele communicatie, introduceerde eind september als eerste Nederlandse aanbieder MMS. Ben klanten kunnen daarmee foto.s maken en versturen met hun mobiele telefoon en berichten voorzien van geluid en beeld. Uit de eerste verkoopcijfers blijkt dat Ben MMS een groot succes is. Het aantal klanten dat gebruik maakt van MMS ligt op dit moment reeds ruim boven het verwachtte aantal gebruikers voor eind 2002. Bij de start van Ben MMS verwachtte Ben eind 2002 ongeveer 3.500 gebruikers te trekken. Op dit moment zijn ruim 6.000 MMS-gebruikers actief op het Ben netwerk. Het aantal klanten met een Ben MMS toestel ligt nog veel hoger, maar nog niet iedereen heeft zich al aangemeld voor het gebruik van MMS.

Niek Jan van Damme, Commercieel Directeur: .Foto.s maken en direct versturen met je mobiele telefoon blijkt een zeer populaire dienst te worden. Veel bestaande en nieuwe klanten van Ben hebben inmiddels kennis gemaakt met Ben MMS. Ben heeft de afgelopen tijd demonstratieteams ingezet om klanten te laten zien hoe eenvoudig het is om met Ben MMS een foto te maken en meteen te versturen naar een andere telefoon of naar een e-mailadres. MMS is in zeer korte tijd al heel populair geworden..

Ben MMS is beschikbaar voor abonnees en PrePaid gebruikers. Ter introductie is het versturen van Ben MMS berichten nog tot en met 31 december 2002 gratis. Begin 2003 zal het naar verwachting mogelijk zijn om ook MMS berichten uit te wisselen met klanten van andere aanbieders.

Over Ben
Ben Nederland B.V is een aanbieder van mobiele communicatie. Ben is onderdeel van T-Mobile International. Ben heeft ruim 1,4 miljoen actieve klanten. T-Mobile International is een dochteronderneming van Deutsche Telekom. T-Mobile is een van de grootste internationale aanbieders van mobiele communicatie. Via T-Mobile USA is T-Mobile de enige aanbieder met transatlantische GSM-dienstverlening. In 2003 zal Ben net als andere onderdelen van T-Mobile zijn naam veranderen in T-Mobile Netherlands.

Meer informatie:

Ben Nederland B.V.
Henny van der Heiden
Directeur In- en Externe Betrekkingen
Vast: 06 1409 5376
Mobiel: 06 2409 5376
E-mail: pers@ben.nl
Persberichten op de site: www.ben.nl

16 dec 02 18:10