Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 25-11-2002 3e persbericht van 25 november 2002

Persberichten uit de regio:

Eindhoven: Gewapende overval
Een 83-jarige bewoonster van een pand aan de Sprenger van Eyklaan is maandagmiddag tussen 14.15 en 14.45 uur overvallen in haar woning door twee onbekenden. De overvallers zijn de woning binnen gedrongen via een niet afgesloten keukendeur en eisten onder bedreiging van een mes geld. De daders doorzochten de woning en zijn met een paar honderd Euro en een portemonnee met enkele pasjes gevlucht. De politie stelt een onderzoek in naar het gebeurde.

Eindhoven: Isolatiemateriaal weggehaald
Op de Willem de Bruynstraat is maandagavond rond 19.15 uur een 42-jarige man uit Eindhoven aangehouden. De verdachte bleek vanaf een bouwplaats aan de eerdergenoemde straat isolatiemateriaal weggehaald te hebben. Hij is voor verder onderzoek overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor werd hij naar huis gestuurd. Tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Vrouw mishandeld
In een horecagelegenheid aan de Pastoor Dijkmansstraat is zondagavond een 37-jarige vrouw uit Eindhoven gewond geraakt. De vrouw werd tijdens een ruzie met een glas geslagen door een man. De vrouw liep een snijwond op. Ze is hieraan bij de eerste hulp behandeld.

Helmond: Verdachte betrapt op afsteken vuurwerk Op de Molenstraat is maandagmiddag rond 15.30 uur een 13-jarige Helmonder staande gehouden. De verdachte werd betrapt door de politie toen hij vuurwerk afstak. Tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt. De zaak zal via HALT afgehandeld worden.

Beek en Donk: Kortsluiting in meterkast
In een woning aan de Molenveld is maandag rond 18.20 uur brand ontstaan. De brandweer doofde het vuur. De oorzaak van de brand was kortsluiting in de meterkast.

Deurne: Bromfietser gewond
Op de kruising Zandbosweg Houtenhoekweg is maandag rond 17.00 uur een 17-jarige bromfietser uit Milheeze ernstig gewond geraakt. Dit gebeurde toen een 47-jarige automobilist uit Nuenen, die over de Zandbosweg reed, op het eerdergenoemde kruispunt geen voorrang verleende aan de bromfietser die van rechts over de Houtenhoekweg aan kwam rijden. De jongen is overgebracht naar het ziekenhuis in Geldrop.

Nuenen: Snelheidscontrole
Op de A270 zijn maandag tussen 11.15 en 16.30 uur 4.073 voertuigen op snelheid gecontroleerd. Hiervan reden 245 bestuurders harder dan de toegestane snelheid van 120 km/u. De hoogst gemeten snelheid is 199 km/u.