Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 13-11-2002 Persberichten district Aa & Dommel

OPLICHTER AANGEHOUDEN, Boxtel

Afgelopen maandag heeft de politie een 36-jarige man uit Schijndel aangehouden. De man wordt ervan verdacht in Boxtel, Schijndel en Middel Beers portemonnees te hebben gestolen. Na de diefstallen belde de man de eigenaren van de portemonnees op. Hij vertelde dan van de bank te zijn en deelde dan mede dat men had getracht met het bankpasje te pinnen. Hij vroeg dan naar de pincode om het pasje te kunnen "blokkeren". Enkele slachtoffers hebben ook hun pincode gegeven, waarna geld van hun rekening werd gestolen. De man is in verzekering gesteld.

JONGEN AANGEHOUDEN VOOR BROMFIETSDIEFSTAL, Berlicum

Dinsdagavond vond op de Westakkers in Berlicum een vechtpartij plaats tussen twee groepen jongeren. Tijdens deze vechtpartij werd een bromscooter van een van de jongeren gestolen. Korte tijd later kan een 16-jarige jongen uit `s-Hertogenbosch worden aangehouden. Hij wordt ervan verdacht de bromfiets te hebben gestolen. De jongen is voor verder onderzoek ingesloten. De reden van de vechtpartij is nog niet duidelijk. Hiernaar wordt eveneens een onderzoek ingesteld.

MAN GEWOND BIJ ONGEVAL, Schijndel

Dinsdagavond is een 44-jarige man uit Schijndel gewond geraakt bij een aanrijding. Op de kruising Plein 1944 - Wijbosscheweg in Schijndel werd de man die daar fietste aangereden door een auto, bestuurd door een 35-jarige man uit Schijndel. De fietser is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis in `s-Hertogenbosch. Naar de toedracht van de aanrijding wordt een onderzoek ingesteld.

TE VEEL GEDRONKEN, Biezenmortel

Afgelopen nacht is een 29-jarige man uit Eindhoven bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 2 uur. De controle was op de Biezenmortelsestraat in Biezenmortel.

AUTO GESTOLEN, Boxtel

Afgelopen nacht is vanaf de Lijndakker in Boxtel een beige Opel Astra Sedan gestolen. Het kenteken van de auto is SN-XS-96.