Gemeente Den Haag

Actuele berichten >> Persberichten

2002-09-16: Beleidsplan voor het Haagse Groen met Discussieforum en Tekenwedstrijd


---

Voor het nieuwe beleidsplan voor het Haagse groen heeft de gemeente Den Haag een grootschalig gebruikersonderzoek gehouden. De voorlopige uitkomst is dat meer dan de helft van de ondervraagden het groen, de bescherming ervan en inspraak hierover zeer belangrijk vindt. De gemeente wil de inwoners actief betrekken bij het nieuwe beleidsplan voor het Haagse groen en heeft daartoe een discussieforum geopend en een tekenwedstrijd voor kinderen uitgeschreven.

Discussieforum
Voor het nieuwe beleidsplan voor het Haagse groen telt de mening van de groengebruiker. Om de burger bij het opstellen van het plan te betrekken, is een speciaal discussieforum in het leven geroepen: www.denhaag.nl/beleidsplangroen. Wethouder Stolte opent virtueel het discussieforum met zijn bijdrage aan de discussie.

Tekenwedstrijd
De gemeente Den Haag wil ook de mening van de jeugd over het Haagse groen weten. Weten wat jongeren van het groen vinden, wat ze er doen of het liefst willen doen, wat ze anders willen zien enzovoorts. Kortom, welk beeld heeft de jeugd van het groen. Hiervoor heeft de gemeente een tekenwedstrijd uitgeschreven voor jongeren tot 18 jaar. De inzendingen kunnen worden ingeleverd bij de receptiebalie van het Stadhuis of opgestuurd worden vóór 1 november a.s. naar de gemeente Den Haag. Originaliteit en creativiteit zijn belangrijke pijlers voor deze wedstrijd met toepasselijke prijzen.

Informatie
De inzending voor de tekenwedstrijd kan gestuurd worden naar onderstaand adres, waarbij een aantal gegevens vermeld moeten worden: naam, adres, telefoonnummer, leeftijd, welke school, korte toelichting op de inzending en
waar van de wedstrijd vernomen is.
"Tekenwedstrijd Haags Groen"
t.a.v. Karin Buiter
Gemeente Den Haag
Postbus 12 651
2500 DP Den Haag

last update: 20-9-2002 13:41:36 ;pag.: 15729; auteur: 77;cat.: