VVD

Agenda

Jaarcongres Lunteren 1 nov 2002 20:30

VVD-Bestuurdersvereniging

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 november vindt in Lunteren het jaarcongres van de VVD-Bestuurdersvereniging plaats met medewerking van o.a. Gerrit Zalm en Bas Eenhoorn.
Het jaarcongres, dit keer in het teken van liberale politiek in de komende jaren, is het informele ontmoetingspunt voor alle VVD-bestuurders uit de lokale en regionale politiek. Op vrijdag en zaterdag worden in workshops en afzonderlijke bijeenkomsten van liberale burgemeesters, wethouders en waterschapsbestuurders actuele thema's besproken.

Het congres vindt plaats in CongresHotel De Werelt, Westhoflaan 2 te Lunteren.

Vrijdagavondprogramma
Fractievoorzitter Gerrit Zalm en partijvoorzitter Bas Eenhoorn schetsen op vrijdagavond het toekomstperspectief van de VVD. Zij geven elk een inleiding, waarna de aanwezigen in de gelegenheid worden gesteld om vragen te stellen.

Het programma vangt aan om 20.30 uur en duurt tot ongeveer 22.30 uur.

Zaterdag
Om 10.00 uur vangt de Buitengewone Algemene Vergadering van de Bestuurdersvereniging aan, waarna vanaf 10.30 uur diverse workshops plaatsvinden over uiteenlopende onderwerpen.

Het congres wordt rond 13.15 uur afgesloten met een lunch. Aansluitend heeft in Lunteren een vergadering van de Partijraad plaats.

Aanmelding en kosten
Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Tevens zijn hier kosten aan verbonden. Indien u interesse heeft om (delen van) het congres bij te wonen, dan kunt u hiervoor contact opnemen met Herbert Zilverentant, tel. (070) 361 3001 of e-mail via bestuurders@vvd.nl