Mojo Concerts

Over drie weken staat Mr. Lady in Red, Chris De Burgh, in Ahoy' Rotterdam. Voor dit concert zijn nog een aantal kaarten verkrijgbaar. De Burgh bekleedt met zijn romantische platen met sterk verhalende songs al meer dan 25 jaar een unieke plaats in de muziekwereld. Momenteel kan Chris de Burgh terugblikken op meer dan 2.500 concerten over de hele wereld en een verkoop van meer dan 40 miljoen albums. Zijn eerste grote hit had hij in 1982 met de single 'High on Emotion"; wereldroem verwierf hij vier jaar later met het album "Into The Light" en het nummer "Lady In Red". De single behaalde een nummer 1-quotering in 25 landen, ging meer dan 8 miljoen keren over de toonbank en groeide uit tot een popklassieker van formaat.
Half september is het 16e studio-album "Timing Is Everything" uitgekomen en staat alweer op plaats 76 in de album top 100.

Chris de Burgh & band
Zondag 27 oktober
Ahoy' Rotterdam

Kaartverkoop door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-300.1250 (0,45 ct.p.m), http://www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.