Ingezonden persbericht

Persbericht

5 september 2002

LOW COST AIRLINE BUZZ VAN START IN NEDERLAND

Vluchten Amsterdam - Londen Stansted vanaf EUR 9* nu te boeken op

Met ingang van zondag 27 oktober 2002 voert buzz, the low cost airline that gives you more, vijf of zes retourdiensten per dag uit tussen Schiphol en Londen Stansted. Prijzen voor een enkele reis zijn vanaf EUR 9,-, exclusief belastingen.

MORE op het internet
buzz-vluchten zijn het beste via internet (http://www.buzzaway.nl) te boeken omdat daar de laagste prijzen te vinden zijn. Boeken kan ook telefonisch via nummer 020 - 2013344. Voor een telefonische reservering rekent buzz EUR 6 per persoon extra. buzz vliegt op dit moment tussen Londen en bestemmingen in Frankrijk, Duitsland en Spanje waaronder Parijs, Marseille, Berlijn, Dusseldorf, Frankfurt en Murcia.

MORE voor vakantieganger én zakelijke reiziger
Tony Camacho, commercieel directeur buzz, zegt verheugd te zijn Amsterdam aan het buzz-vluchtschema te kunnen toevoegen. "Nu kunnen we ook Nederlandse reizigers de optie bieden om naar de Engelse hoofdstad te vliegen met een kwalitatief goede low cost airline. De hoge frequentie van de vluchten en de lage prijzen zijn voor de zakelijke reiziger en voor de vakantieganger aantrekkelijk."

MORE service
buzz combineert de voordelen van een gevestigde vliegtuigmaatschappij zoals stoelreservering bij de check-in balie en goede service zowel op de grond als in de lucht, met de prijzen van een low cost airline. Aan boord serveert cafe buzz kwaliteitsdrankjes, waaronder verse Colombiaanse koffie uit een persoonlijke Franse cafetière, sandwiches, snacks en ook sushi tegen redelijke prijzen.

MORE partners
buzz biedt reizigers meer dan alleen vluchtinformatie en lage prijzen. De website buzzaway.nl kan worden gebruikt als een 'one-stop-shop' voor alle reisbenodigheden. Door samenwerking met verschillende partners kunnen reizigers bij buzz gebruik maken van kortingen op autohuur, hotels en Bed & Breakfast arrangementen en ook op trein en bus transport van luchthaven Stansted naar Londen.

MORE vluchten
buzz vliegt vijf of zes keer per dag van Schiphol naar Londen Stansted met een BAE 146-300(110 stoelen) of met een Boeing 737-300 (142 stoelen).

MORE over Stansted - dichtbij het centrum van Londen London Stansted, waar alle buzz vluchten vandaan vertrekken, is maar 45 minuten verwijderd van het centrum van Londen en heeft zowel goede transportmogelijkheden naar de hoofdstad als naar de rest van het Verenigd Koninkrijk. Stansted is de snelst groeiende luchthaven van Engeland. Vorig jaar alleen al telde de luchthaven 15 miljoen passagiers.


* plus belasting

###

Fotomateriaal en vluchtschema: http://www.edelman-dlv.nl/pressroom Voor vluchtschema zie: achtergrondinformatie



Ingezonden persbericht