MKB-Nederland

MKB Nieuws, bericht

20-09-2001
Promotie ISBC 2002 van start
Volgend jaar is MKB-Nederland gastheer voor het International Small Business Congres (ISBC). Van 27 tot en met 30 oktober 2002 komen circa 1200 deelnemers uit 45 landen naar de RAI in Amsterdam. Nederland is gastland in het jaar dat MKB-Nederland 100-jaar bestaat.

De promotiecampagne is van start gedaan tijdens het recente ISBC 2001 in Stockholm. Nederland presenteerde zich met een promotiestand en tijdens de closingceremony met een promotievideo. Het thema van het ISBC 2002 is Small business, big markets, one world. Op de website www.isbc2002.com. is alle recente informatie te vinden. Daar is ook de mogelijkheid om in te schrijven en/of mailings te ontvangen. Ook het adres om de ISBC2002 brochure aan te vragen. Dat kan ook via isbc2002@mkb.nl.

Het ISBC is het enige en unieke internationale evenement voor het midden- en kleinbedrijf. Een trefpunt voor informatie-uitwisseling. Het Comité van Aanbeveling vermeldt onder andere de namen van F. Bolkestein (Europa), M. J. Cohen (burgemeester van Amsterdam), mw. Jorritsma (minister van Economische Zaken), dr. J.A. van Kemenade (Commissaris van de Koningin in Noord-Holland), E. Likanen (Europa), mw J. van Nieuwenhoven (voorzitter Tweede Kamer), mw S.J. Stuiveling (voorzitter Rekenkamer), dr. A.H.E.M. Wellink (Nederlandse Bank), T.H. Woltman (Kamer van Koophandel Amsterdam) en dr. H.H.F. Wijffels (voorzitter SER).

De belangrijkste elementen van het ISBC 2002 in Amsterdam vormen: - de internationale verscheidenheid van het mkb. De relatie tussen mkb en groot bedrijf;

-de netwerk-economie en de actuele ontwikkelingen op het gebied van ict, branches en dienstverlening;

- de Europese markt met kansen voor het mkb, het mkb in het Europese integratieproces;

- de rol van branche-organisaties in de nieuwe economie.
Een groot aantal sprekers vanuit alle continenten zullen deze aspecten belichten.

Het ISBC 2002 is hét platvorm voor het mkb! Met bedrijfsbezoeken en een uitgebreid programma voor meer informele activiteiten. Zie: MKB.Nederland homepage bottom!

Informatie: Kamsteeg