MKB-Nederland


02-08-2002
MKB-Nederland presenteert ISBC 2002

Het 100-jarig MKB-Nederland is in oktober gastheer voor het International Small Business Congress. Dit vindt plaats in het Amsterdams RaiCongresCentrum van 27 tot en met 30 oktober. Een unieke internationale ontmoeting voor iedereen die werkzaam is in het midden- en kleinbedrijf of daarbij betrokken is. Een topselectie van sprekers rond het thema 'Small business, big markets, one world'.

Een Congres met koninklijke aanwezigheid!
Sprekers zijn o.a. Luiz Eduardo Magelhaes (voorzitter ISBC International, Brazilie), Hans de Boer (voorzitter MKB-Nederland), Herman Heinsbroek (minister van Economische Zaken), Erkki Liikanen Europese Commissie), Hessel Lindenbergh (ING Groep), Jean Philippe Courtois (Presiden Microsoft Europa) en Fons Trompenaars (Turner Intercultural Management Consulting). Burgemeester Cohen is spreker en gastheer tijdens de welkomstreceptie!

Tijdens een aantal deelsessies worden de thema\'s metinternationale sprekers en praktijkvoorbeelden uitgewerkt. Ook is er een belangrijke inbreng vanuit de Stichting Vrouwelijke Entrepreneurs.

Het programma van het ISBC biedt ook een groot aantal evenementen, zoals een diner op rondvaartboten en het galadiner in de Passengers Terminal Amsterdam. Verder business-to-business contacten en bedrijfsbezoeken.

Kijk op www.isbc2002.com en meldt u aan voor dit unieke mkb-congres.

Informatie: F. Kamsteeg