Gemeente Soest

Berichten n.a.v. B&W-besluiten d.d. 15 oktober 2002

Intocht Sint Nicolaas
Sint Nicolaas en zijn gevolg komen dit jaar op zaterdag 23 november naar Soest (de tv-intocht is op 16 november). De rijtoer door de wijk Soestdijk start omstreeks 13.00 uur en eindigt op het plein van het Gemeentehuis om 14.15 uur. Het thema dit jaar is Spaanse les.

Aanpassen uitrit Verlengde Talmalaan
Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten de uitrit van de Verlengde Talmalaan op kosten van de gemeente Soest aan te passen, omdat de uitrit destijds niet goed is aangelegd. Er is ook besloten om de opritbreedte niet aan te passen. Het komt namelijk wel vaker voor dat de oprit niet breed genoeg is om deze met auto en caravan te verlaten.

Vergunningen jeugdherberg Soest en bowling Overhees Er zijn vergunningen verleend aan de jeugdherberg Soest en bowling Overhees inzake artikel 3 Drank- en Horecawet. Er zijn geen redenen om de vergunningen niet te verlenen. De vergunningen zijn gelijk aan de voorheen geldende vergunningen.

Bouwvergunning Bosstraat 57
In aansluiting op een door omwonenden ingediend bezwaarschrift voor het bouwen van een woonhuis op het perceel Bosstraat 37 heeft de wethouder Ruimtelijk Ordening besloten de bezwaren ongegrond te verklaren en de vergunning in stand te laten. De vergunning dient wel hersteld te worden in die zin dat aan de vrijstelling de ruimtelijke onderbouwing dient te worden toegevoegd.

---

opkomst: Nijkerk 91%, Woudenberg 87%, Baarn 85%, Bunschoten 94%, Leusden 90%, Soest 74%, Eemnes 78% en Amersfoort 92%.