Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 28-09-2002 Persberichten district Heuvelrug, 12.00 uur

Bekeurd voor grindtegels gooien

WIJK BIJ DUURSTEDE Drie 13-jarige jongens uit Wijk bij Duurstede en Hoogeveen zijn vrijdagmiddag aangehouden, nadat ze vanaf het dak van een flat aan de Dirk Fockstraat grindtegels naar beneden hadden gegooid. Een dag eerder had een getuige gezien hoe de jongens appels en steentjes naar beneden gooiden. De drie jongens kregen een proces verbaal voor baldadigheid. Door hun acties raakte niemand gewond.

Dronken bestuurders aangehouden

RENSWOUDE - Een 22-jarige man uit Ede is vrijdagnacht omstreeks 00.00 uur op de Dorpsstraat aangehouden wegens het rijden onder invloed. De man kreeg een stopteken, nadat de politie had geconstateerd dat hij wat onhandige inhaalmanoeuvres had uitgevoerd. Uit een ademanalyse bleek een alcoholpromillage van 1,25. De man kreeg een rijverbod opgelegd en een proces verbaal uitgereikt.

ACHTERBERG Een 16-jarige jongen uit Veenendaal is op de Cuneraweg bekeurd omdat hij met teveel alcohol op zijn snorfiets reed. Bij een ademanalyse op het politiebureau bleek een promillage van 0,95. De jongen kreeg een rijverbod van 2 uur.