Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 27-09-2002 2e persbericht 27 september 2002

Persberichten uit de regio:

Eindhoven: Getankt zonder te betalen
Op een parkeerplaats aan de A67 zijn vrijdag rond 12.00 uur een 26-jarige en een 23-jarige Pool aangehouden. Ze worden verdacht van het tanken zonder te betalen bij een tankstation aan de Noord Brabantlaan kort voor hun aanhouding. Beiden zijn voor verder onderzoek overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor zijn ze weggestuurd. Tegen hen wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Bladel: Auto gestolen
Vanaf de Berkekker is in de nacht van donderdag op vrijdag een zwarte Renault Clio met het kenteken ZF-FP-98 gestolen.

Bladel: Automobiliste botst tegen boom
Op de Troprijt is vrijdag rond 12.10 uur een 74-jarige automobiliste uit Best met haar auto tegen een boom gebotst. Dit gebeurde nadat de vrouw gas gaf in plaats van het rempedaal in te trappen. Zij is met verwondingen aan haar bovenlichaam en knie overgebracht naar het Elisabethziekenhuis in Tilburg.

Geldrop: Inbraak in school
In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een school aan het Speeltuinpad. Er is een raam opengebroken. Uit de school verdwenen een personal computer, een tuner-versterker en 150,=.

Gemert: Auto gestolen
Vanaf de Peeldijk is vrijdag rond 14.30 uur een zwarte pick-up, Mitsubishi L200, met het kenteken VP-39-PT gestolen. De auto heeft een donkergrijze kap op de laadbak zitten. De auto werd weggenomen nadat de eigenaar even op zijn werk binnenliep en zijn auto achterliet met de sleutels op het contact. Toen hij een paar minuten later weer naar buiten kwam lopen zag hij zijn auto wegrijden met daarin een onbekend persoon.