Korps: Groningen, plaats: Diverse 27-09-2002
Persberichten Regiopolitie Groningen
Vrijdag 27 september 2002

Dagelijkse berichten

Winschoten: vrouw aangehouden
De politie heeft donderdagavond in een woning aan de Wezellaan in Winschoten een 23-jarige vrouw uit Bulgarije aangehouden. In de woning ontstond door onbekende oorzaak onenigheid tussen de vrouw en haar 36-jarige vriend, de bewoner van het pand. De vrouw, die geen vaste woon- of verblijfplaats heeft, werd tijdens de ruzie zo kwaad dat verschillende dingen vernielde, waaronder een GSM en glaswerk. De bewoner wees zijn vriendin de deur. Ze bleek bij onderzoek door de politie niet in het bezit te zijn van geldige verblijfspapieren. De vrouw is meegenomen en overgedragen aan de vreemdelingenpolitie. Ze is ingesloten.

Middelstum: motorrijder gewond
Een 33-jarige motorrijder uit Stedum is donderdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Stitswerderweg in Middelstum. De motorrijder moest uitwijken toen een 46-jarige automobilist uit Groningen met zijn auto vanuit een uitrit de weg opreed. Bij die manoeuvre kwam de motorrijder te vallen en belandde in een sloot. Zijn motor gleed enkele meters over het wegdek. De man werd door omwonenden uit de sloot gehaald en is met beenletsel naar een ziekenhuis gebracht.

Veendam: fietsster aangereden
Bij een verkeersongeval op het Boven Oosterdiep in Veendam is donderdagmorgen een 20-jarige vrouw uit Wildervank gewond geraakt. De vrouw reed op haar fiets over de voorrangskruising met de Bendikstraat en werd daar aangereden door een auto, bestuurd door een 27-jarige man uit Assen die haar geen voorrang verleende. De fietsster kwam te vallen en liep been en nekletsel op. Ze is naar een ziekenhuis gebracht voor onderzoek.

Winschoten: valse naam
Op het NS station in Winschoten heeft de politie donderdagmorgen proces-verbaal opgemaakt tegen een 18-jarige man uit Nieuw Beerta. De man zat in de trein uit Nieuweschans en bleek bij controle op een reeds enkele dagen oude niet gestempelde dagkaart te reizen. Daarvoor kreeg hij een boete van een conducteur maar gaf daarbij een valse naam op. Hij werd in Winschoten overgedragen aan de politie. Na opmaken van proces-verbaal kon de man zijn weg vervolgen.

Stad volgt z.s.m.

Inlichtingen: afdeling Communicatie, 0900 - 8844 (lokaal tarief).