Vopak NV

J.P. de Kreij nieuw lid Raad van Bestuur van Koninklijke Vopak N.V.

Rotterdam, 27 september 2002

Koninklijke Vopak maakt bekend dat de heer Jack P. de Kreij (43) zal worden voorgedragen voor benoeming tot lid van de Raad van Bestuur. Vanaf 1 januari 2003 zal hij in deze hoedanigheid en als Chief Financial Officer verantwoordelijk zijn voor onder meer Strategic Finance en Corporate Development.

Jack de Kreij, CMA, RA, is Senior Partner bij PriceWaterhouseCoopers. Thans is hij als Territory Leader in Nederland verantwoordelijk voor de Transaction Services praktijk. Deze wereldwijde opererende unit is gespecialiseerd in het optimaliseren van financiële, strategische en operationele aandachtspunten bij Fusie -, Overname - en Kapitaalmarkt transacties.

Nadat hij op 1 januari 1990 tot partner werd benoemd vervulde de heer De Kreij diverse management functies binnen PriceWaterhouseCoopers. Vele internationale ondernemingen, actief in diverse industrieën, rekende hij tot zijn cliënten.

Voordat hij in 1986 in dienst trad bij Coopers & Lybrand, was hij werkzaam bij het Ministerie van Financiën.

Het besluit tot benoeming zal worden voorgelegd aan een op 6 november 2002 om 14.00 uur te houden Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders.

Profiel
Als marktleider biedt Vopak onafhankelijke tankopslag en daarmee samenhangende logistieke diensten aan de olie- en chemie-industrie. Vopak exploiteert een internationaal netwerk van 75 tankterminals met een gezamenlijke capaciteit van circa 24 miljoen kubieke meter in 26 landen. Daarnaast heeft Vopak de beschikking over circa 220 zee- en kustvaarttankers en binnentankvaartschepen, meer dan 3.000 tankcontainers en een verscheidenheid aan strategisch gelegen logistieke warehouses.



Vopak NV