Gemeente Almere

Keywords:

Nieuw asfalt op kruising Gorterweg/ Hogering

Onlangs is op de kruising Herman Gorterweg/Hogering gestart met de voorbereidingen voor het aanbrengen van geluidsreducerend asfalt. De werkzaamheden, uitgevoerd in opdracht van de gemeente Almere, zijn inclusief het daadwerkelijk asfalteren - naar verwachting vrijdag 27 september klaar.

De werkzaamheden aan deze kruising in Almere Stad hebben gevolgen voor het verkeer. Zo wordt het verkeer dat vanaf de A6 over de Hogering rijdt, ter hoogte van de kruising tijdelijk over de linker rijbaan geleid. Dat is mogelijk, ondanks het feit dat de Hogering op dit moment zelf nog van een nieuwe asfaltlaag wordt voorzien. Verkeer dat van de tegenoverstelde richting over de Hogering wil rijden, is in verband met de laatstgenoemde werkzaamheden nog steeds niet mogelijk vanaf de afslag Hogering/begraafplaats.

Voor de bewoners van de achterliggende Literatuurwijk heeft het asfalteren van de kruising Gorterweg/Hogering ook gevolgen. Om hun wijk uit te kunnen komen, moeten ze de Hollandsedreef, Havendreef of de Audiodreef gebruiken. Deze omleidingen staan met borden aangegeven. De betrokken bewoners zijn inmiddels schriftelijk door de gemeente van de werkzaamheden op de hoogte gebracht.

(geplaatst 24 sep 2002)

Stad Almere
Leven en wonen
Ondernemen in Almere
Bestuur in Almere