VVD

Agenda

Liberale discussie Den Haag19 okt 2002 10:00 Partij uitbreiding Europa

De '16 mei groep' nodigtu uit om deel te nemen aan een openbare discussie over de toekomst van de Europese Unie.
De '16 mei groep' nodigt u uit om deel te nemen aan een openbare discussie over de toekomst van de Europese Unie. Uitbreiding van de EU staat voor de deur. Maar wat vindt de VVD daarvan? Laat uw mening horen in een debat waar uw inbreng bij kan dragen aan de gedachten vorming binnen de VVD. Laat uw stem horen.

Plaats: Tweede Kamer Gebouw , (oude Tweede Kamer zaal)

Toegangsprijs: EUR 14,-- als bijdrage in de kosten, inclusief eenvoudige lunch.

Aanmelden:
Per e-mail: Groep16mei@hotmail.com of per telefoon 06 22.605.106 of 06 53 975 402; de deelname wordt - in volgorde van binnenkomst - pas definitief na ontvangst van de toegangsprijs op bankrekening 50.83.73.913 t.n.v. "16 mei groep".

De discussie zal onder leiding staan van Sjerp van der Vaart, adjunct-hoofdredacteur van het ANP. Ter voorbereiding zal u een bundel met bijdragen van diverse VVD-ers ontvangen. Hiermee kunt u zich alvast oriënteren. Tijdens de dag zal beperkt tijd voor inleiders ingeruimd worden, omdat primair participatie van de deelnemers wordt verwacht. De discussie zal tot afweging van voor en tegen over een aantal stellingen moeten leiden. De uitkomst van de discussie zal als advies aan de betrokken politici worden meegegeven.

De '16 mei groep' heeft zich als informele groep tot doel gesteld de discussie binnen de VVD weer terug te brengen bij de (potentiële)leden. Het Hoofdbestuur steunt dit initiatief.

Meldt u per e-mail aan!