MEGA TRUCK FESTIVAL

Duizenden truckers op weg naar de Flevopolder

Duizenden truckers op weg naar de Flevopolder

Mega Truck Festival 21/22 september 2002, Flevopolder (Evenemententerrein Six Flags Holland)

Vanaf komende vrijdag stroomt de Flevopolder weer vol met vrachtwagens. Dan vindt het inmiddels traditionele Mega Truck Festival plaats op het 60 hectare grote evenemententerrein van Six Flags Holland; het toneel voor bijna 2.000 vrachtwagens, vele duizenden .truckers. en enkele tienduizenden bezoekers.

Wederom is er alles te vinden op het gebied van trucks en transport.
Het derde Mega Truck Festival biedt verder spectaculaire trucksprints, een spectaculaire show met imposante Amerikaanse dragsters, een transportmarkt en een zaterdagshow vol entertainment. Het wordt een evenement met veel activiteiten voor deelnemers en toeschouwers. Tevens kan men het naastgelegen attractiepark bezoeken. SixFlags Holland biedt spectaculaire rollercoasters en tientallen andere leuke attracties. Het Mega Truck
Festival biedt een aantrekkelijk kijk- en doeprogramma.

Show met oldtimers en Amerikaanse showtrucks
Zo is er een oldtimershow met de mooiste historische trucks en er worden vele tientallen Amerikaanse showtrucks gepresenteerd van legendarische merken als Mack, Kenworth en Peterbilt.

De .Mooiste Truck van Nederland.
Vele honderden chauffeurs zullen meedingen naar de titel .Mooiste Truck van Nederland. in hun eigen klassement. Er zijn klassementen voor oldtimers en amerikaanse trucks en daarnaast nog acht klassementen, gebaseerd op het merk van de vrachtwagen: DAF, MAN, Volvo, Renault, Scania, Iveco en Mercedes-Benz. Tenslotte nog een klassement .Europees Overig.. Een vakkundige jury zal op zaterdag alle meedingende vrachtwagens aan hun deskundige blik onderwerpen.

Transportmarkt en chauffeursverenigingen
Bij tientallen stands van bedrijven kan de chauffeur alles vinden op
het gebied van truckaccessoires, onderdelen, airbrush, truckminiaturen, maar ook worden de nieuwste vrachtwagens gepresenteerd.
Ook wordt aandacht besteed aan de chauffeursverenigingen.

Wedstrijden en shows in de .race-arena.
Spectaculair is het showprogramma met trucksprints met de mooiste racetrucks én trekkers die normaal ook voor dagelijks gebruik worden ingezet.

Show en entertainment in de grote muziektent
Ook dit jaar is er weer een spetterende zaterdagavondshow, met onder meer de Mega Soundmixshow, country zangeres Tina en natuurlijk de alom bekende Henk Wijngaard.

Trucks by Night
Evenals vorig jaar kunnen bezoekers van het Mega Truck Festival weer genieten van .Trucks by Night.. Bezoekers kunnen ook op zaterdagavond het evenement bezoeken, want alle terreinen zijn belicht en dat geeft natuurlijk een mooi effect in combinatie met de
verlichte trucks. Bezoekers kunnen dan ook volop genieten van het spektakel in de feesttent. .Trucks by Night. wordt gesponsord door Koninklijke SAAN.

Tarieven:
Entree Mega Truck Festival (dagkaart) . 15 p.p. Entree Mega Truck Festival (weekendkaart) . 25 p.p. Entreekaart Six Flags Holland . 12 p.p. Kinderen t/m 2 jaar gratis

Informatie:
Het Mega Truck Festival is voor bezoekers geopend op zaterdag van 10.00 tot 24.00 uur (vanaf 19:00 uur: Trucks by Night) en op zondag van 10.00 tot 18.00 uur

Routebeschrijving
A-28 Utrecht-Zwolle: afslag Sixflags, borden Mega Truck Festival volgen
A-6 Almere-Emmeloord: afslag Sixflags, borden Mega Truck Festival volgen

Ter voorkoming van filevorming tijdens het weekend zijn er aanpassingen gemaakt in de aanvoerroute van publiek en worden er meer parkeerplaatsen in gebruik genomen. Hierdoor wordt filevorming voorkomen. Volg ter plaatse de borden naar het Mega Truck Festival.

Infolijn
Telefoon: 0165- 503 554 E-mail: info@vdbpromotions.nl Internet: www.vdbpromotions.nl


---

---

Voor de redactie:
. beeldmateriaal kunt u downloaden van onze site: www.vdbpromotions.nl
. wilt u perskaarten aanvragen dan kan dat ook via onze site . kontaktpersoon: Ronald van den Broek tel: 0165-503554 of info@vdbpromotions.nl

16 sep 02 17:50