Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 19-09-2002 Persbericht district Den Bosch

DODE BIJ ONGEVAL

Op de rondweg A2 bij s-Hertogenbosch is vannacht een dode gevallen. Het slachtoffer, een 18-jarige Bosschenaar, bestuurde de auto die na een inhaalmanoeuvre van de weg raakte en over de kop sloeg. Het slachtoffer raakte bekneld, de brandweer moest hem uit het wrak bevrijden. Later in de nacht overleed hij in het ziekenhuis. Een 18-jarige inzittende uit Den Bosch werd eveneens per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij liep kneuzingen en spierpijn op bij het ongeval en mocht inmiddels het ziekenhuis verlaten.

14-JARIGE JONGEN MET XTC-PILLEN OP PAD

Woensdagmiddag zag de politie op de Simon Stevinweg in Den Bosch een jongen zonder helm op een brommer rijden. Bij controle bleek hij pas 14 jaar te zijn. In de bromfiets werd ook een nepwapen (bolletjespistool) aangetroffen. Na fouillering trof de politie 75 xtc-pillen bij de jongen aan. Hierop is hij aangehouden en ingesloten.

BESTELBUS WEG

Op de Johan van der Veldestraat in Den Bosch is een witte Mercedes 408 bestelbus met het kenteken VT-89-FK weggenomen. Aan de Rietveldenweg in Den Bosch is vannacht een blauwe Hyundai H200 met het kenteken 85-VR-KD gestolen.

ONGEVAL LETSEL

Op de Kooikersweg in Den Bosch is woensdagavond een snorfiets bij het oversteken van de weg tegen een auto, bestuurd door een 25-jarige Bosschenaar, gereden. De bestuurster en de passagiere kwamen ten val. De 26-jarige bestuurster hield een hoofdwond aan de aanrijding over, haar 15-jarige passagiere brak een been. Beiden werden overgebracht naar het zieken-huis.

TRACTOR MET KIEPWAGEN GEKANTELD

Donderdagmorgen is op de rotonde Haarsteegsestraat / Abt van Engelenweg in Haarsteeg een landbouwtractor met maïs gekanteld. De maïs kwam daardoor op de weg terecht. De rotonde is geruime tijd versperd geweest. Een loonbedrijf uit Helvoirt heeft de rommel opge-ruimd en de tractor op zijn wielen gezet. De bestuurder, een 16-jarige jongen uit Drunen had vermoedelijk wat te enthousiast de bocht genomen.