Kenniscentrum voor uiterlijke verzorging (KOC)

VISION, de nieuwe Haarlijn

Net als het modebeeld, is ook de haarmode voor deze herfst en winter niet extreem. Het verwoorden en uitbeelden van een eigen, oorspronkelijke visie, is belangrijker dan trends. Vision is een uitgebreide lijn met haar dat zich luchtig en vrij voelt én een outdoor-stijl nastreeft. Daarbij sluit deze haarmode naadloos aan op de kledingmode voor het komend seizoen.

Easy to wear!

Het basiskapsel voor dit seizoen is een ronde vorm in verschillende lengtelagen. Deze lagen vallen plukkerig over elkaar heen, waardoor een luchtig geheel ontstaat. Net zoals in de zomer mogen ook nu de haarpunten gezien worden. Ze zijn sterk aanwezig door de botte afwerking in plaats van uitgerafelde punten. Het haar bovenop is vanaf de zijscheiding ingeknipt en krijgt een asymmetrisch karakter. Het loshangende haar aan de zij- en achterkant is symmetrisch geknipt. Het voordeel? Je kunt creatief variëren met je haar. Met een diagonale of horizontale scheiding creëer je een heel ander effect.

Dynamic colors

Zowel mannen als vrouwen worden gekleurd met een techniek waarbij aluminiumfolie wordt gebruikt. Als je kapper deze folies vanuit de nekpartij schuin naar voren inzet, ontstaat er een speelse uitstraling. De kleuren vallen namelijk als een ritssluiting in elkaar. Voor een spannende look kies je voor meerdere kleuren. Veel winterkleuren zijn geïnspireerd op de natuur, zoals korenblond en natuurlijke bruintinten. Lang haar krijgt power door felrode tinten, zoals granaatrood, te combineren met warme koperkleuren. Gecharmeerd van een heel subtiele kleur in het haar? Met de kam aangebrachte highlights geven je kapsel een natuurlijke, levendige uitstraling.

Free style

De juiste stylingproducten zijn essentieel. Hiermee krijgt je kapsel de uitstraling die past bij iedere gelegenheid of gemoedstoestand. Alle Vision-kapsels zijn zo geknipt en/of gesneden dat ze heel eenvoudig "geboetseerd" kunnen worden in een meer extravagant beeld. Hiervoor zijn professionele finishproducten van de kapper onmisbaar. Voor een natuurlijke kapsel is een klein beetje wax of een glansproduct al voldoende. Vision: een natuurlijke kijk op haar!