Ingezonden persbericht


Derde bedrijventoernooi Rotterdam Basketbal

ROTTERDAM Rotterdam Basketbal organiseert op zaterdag 14 september geheel volgens traditie voor de start van de competitie in de vaderlandse eredivisie het jaarlijkse bedrijventoernooi. De derde editie van het evenement voor partners van de club wordt traditiegetrouw gehouden in het Topsportcentrum Stad Rotterdam Verzekeringen.

Het toernooi dat vorig jaar voor de tweede maal werd gewonnen door het team van Dunn&Bradstreet begint om 13.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Elk deelnemende team krijgt die middag een coach toegewezen uit de selectie van coach Raymond Bottse. Tussendoor zal er voor alle aanwezige kinderen een clinic worden verzorgd.

Adres:_____________________________________ Postcode: _______________

Telefoon:_______________________ E-mail:______________________________

Doet op zaterdag 14 september met ________ team(s) mee aan het derde bedrijventoernooi van Rotterdam Basketbal

Het team of de teams gaan voor de hoofdprijs _________ of speelt (al of niet met kinderen jonger dan twaalf jaar ) mee voor de gezelligheid:__________

Gegevens voor 7 september faxen naar het nieuwe kantoor van Rotterdam Basketbal in sporthal Alexander. Het nummer is ongewijzigd: 010-29.19.251

Het derde bedrijventoernooi van Rotterdam Basketbal gaat alleen door bij inschrijving van minimaal tien teams van minimaal vijf personen.