Ingezonden persbericht


Persbericht Zuinigheid met Stijl, 14 september 2002

Even voorstellen: Jeanine Schreurs
Tot ons genoegen melden we dat Jeanine Schreurs sinds kort het nieuwe aanspreekpunt is van het Infocentrum Zuinigheid met Stijl. Gevestigd in het Bourgondische Maastricht. Wilt u nader kennismaken? Lees dan het artikel over Jeanine op onze site. Ook kunt u telefonisch contact met haar opnemen: 043-3101021

Consuminderenpagina
Een nieuwe loot aan de stam van Z&S is de Consuminderenpagina, als onderdeel van de bekende Startpagina, de best bezochte pagina van Nederland. De Consuminderenpagina geeft een uitgebreid overzicht van relevante en informatieve links op het gebied van consuminderen, spaarzaam en sober leven in binnen en buitenland. Sinds de start, begin september hebben velen al de weg naar deze handige linksverzameling gevonden: Consuminderenpagina.

Sitebezoek vertienvoudigd
Tot onze verbazing is het bezoek aan de (http://www.zuinigst.nl) website van Zuinigheid met Stijl sinds begin juli enorm toegenomen. Tot die tijd was het bezoekersaantal van drie- tot vijduizend per maand. In juli werd het 22.000, in augustus 38.000 en in september tot nu toe al 18.000. Zie onze statistieken (http://v1.nedstatbasic.net/s?interval=day_permonth&tab=1&link=2&id=857047). Een verklaring voor deze enorme toename zou de huidige 'recessie' kunnen zijn. Die heeft in ieder geval wel tot gevolg gehad dat er in de pers en media weer veel aandacht is voor het geluid van 'meer doen met minder' in plaats van 'meer, meer, meer en druk, druk, druk'.

Meer informatie bij Jeanine Schreurs: 043-3101021
E-mail: info@zuinigst.nl