Provincie Flevoland



Provincie timmert aan de weg met Europese bijdragen

Als vervolg op de eerste, succesvolle reclamecampagne die de mogelijkheid om Europese bijdragen te krijgen onder de aandacht bracht, is de provincie Flevoland een tweede campagne gestart.

Met posters, advertenties in vaktijdschriften en radiospotjes op Omroep Flevoland worden projecten onder de aandacht gebracht die mede met Europese bijdragen mogelijk zijn gemaakt.

De campagne brengt de diversiteit van de projecten onder aandacht. Met de slogan Mijn idee wordt onder andere aandacht gegeven aan een Regio Taxi in Dronten en een werkgelegenheidsproject voor vrouwen in Almere. De slogan slaat op het feit dat de ideeën van de indieners centraal staan in de projectaanvraag. Een goed idee kan in praktijk gerealiseerd worden met behulp van Europese bijdragen.

Inmiddels zijn veel projecten ingediend en gehonoreerd. Projecten die ingediend zijn door bedrijven, gemeenten en andere organisaties en allemaal met (co)financiering van Europese gelden gerealiseerd zijn of worden. De reclamecampagne is bedoeld als een oproep voor een ieder die denkt een idee te hebben maar misschien bang is om al in een vroeg stadium tegen een berg papieren of informatie en regelgeving aan te lopen. Via de website www.flevoland.nl/europa kunt u zich laten informeren over de vele verschillende mogelijkheden.

Op deze website vindt u alle nuttige informatie over de Europese bijdragen in Flevoland. Bovendien vindt u op de site het laatste nieuws met betrekking tot de diverse projecten en regelingen. Verder kunt u zich aanmelden voor de ontvangst van een e-zine, een elektronische nieuwsbrief. En u kunt snel contact opnemen met de verschillende projectleiders die u verder kunnen begeleiden bij het indienen van projectvoorstellen.

Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen met de afdeling Programma Management Europa