Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 10-09-2002 3e persbericht 10 september 2002

Persberichten uit de regio:

Helmond: Verdachte van diefstal aangehouden
Bij een bedrijf aan de Heibloemweg is dinsdag rond 18.00 uur een 27-jarige Helmonder aangehouden. De man wordt verdacht van het wegnemen van een muts van zijn werkgever. De werkgever zag dat een zak met mutsen was opengetrokken. Hierop werd binnen het bedrijf een onderzoek ingesteld waarbij een muts werd aangetroffen bij de verdachte. Hij is voor verder onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

Helmond: Woninginbraak
In een woning aan de Zuidende is dinsdag tussen 6.50 en 16.30 uur ingebroken. De dader kwam binnen door een raam open te breken aan de achterkant van de woning. Uit het pand werden een DVD-speler, een notebook, een MP3 speler, een halsketting, twee scheerapparaten, twee tassen en twee afstandsbedieningen weggenomen.

Bakel: Vrouw gewond bij aanrijding
Op de kruising Mathijseind Nuijeneind Beemd is dinsdagavond rond 19.00 uur een 35-jarige automobiliste uit Bakel in botsing gekomen met een 53-jarige automobilist uit Asten. De 35-jarige vrouw reed over het Nuijeneind en verleende op het eerdergenoemde kruispunt geen voorrang aan de man uit Asten die van rechts over de Aarle-Rixtelseweg aan kwam rijden. De vrouw liep verwondingen aan haar hoofd op en enkele kneuzingen.

Deurne: Zakkenrollerij
In een winkel aan de Kerkstraat is dinsdagmiddag tussen 13.30 en 14.00 uur een 69-jarige vrouw uit Deurne het slachtoffer van een zakkenroller geworden. De vrouw was aan het winkelen en bemerkte bij de kassa dat haar portemonnee uit haar boodschappentas was gehaald. De tas stond in een winkelwagentje. In de portemonnee zaten ongeveer 400 Euro en een aantal pasjes.

Geldrop: Fietster gewond
Op de kruising Bleekvelden Johan Peijnenburgweg is dinsdagmiddag rond 15.20 uur een meisje (leeftijd onbekend) uit Geldrop gewond geraakt. Het meisje stak vanaf de Bleekvelden de Johan Peijnenburgweg over en kwam hierbij in botsing met een 32-jarige automobilist uit Valkenswaard die van rechts aan kwam rijden. Het meisje is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Veldhoven: Auto gestolen
Vanaf de Provincialeweg is tussen maandag 17.00 uur en dinsdag 16.00 uur een rode Citroën BX met het kenteken DF-RR-61 weggenomen. De auto stond op een oprit geparkeerd en was niet afgesloten. In de auto lag een grasmaaier.