Ingezonden persbericht


MASTERCLASS BIJ PATISSERIE HOLTKAMP, AMSTERDAM
Zaterdag 7, 14 en 21 september 2002

Het programma begint om 13.30 uur bij Holtkamp met een ontvangst met koffie en patisserie. Nico Meyles van Holtkamp vertelt tijdens een korte inleiding eerst over de geschiedenis van het familiebedrijf dat sinds 1969 op de Vijzelgracht is gevestigd. Vervolgens gaat u onder leiding van Cees Holtkamp in de bakkerij aan de slag met het maken van diverse lekkernijen waaronder een Sachertorte. Na afloop draait u uw hand niet meer om voor het maken van een goede canache. Dit is de zachte chocolade waarmee men de Sachertorte bedekt. Ingrediënten en receptuur krijgt u aan het einde van de workshop mee naar huis. Verder besteedt Cees Holtkamp aandacht aan het maken van een goede merengue en de tarte tatin. Rond 17.30 uur is het programma ten einde al leert de ervaring in het verleden dat cursisten en docent menigmaal niet van ophouden wisten.

Tijden: 13.30 - circa 17.30 uur. Prijs: ¤ 80,-

U kunt zich aanmelden door het zenden van een email met uw reservering, het aantal personen en uw adresgegevens plus telefoonnummer naar info@artifex-travel.nl of door te bellen met Artifex (020) 620 81 12. Het verschuldigde bedrag maal het aantal deelnemers kunt u overmaken op giro 61 77 80 of bank 49.58.41.315 t.n.v. Artifex Travel BV, Herengracht 342, 1016 CG AMSTERDAM.

Gezien de grote belangstelling voor deze workshops verzoeken wij u ons na aanmelding binnen twee weken te willen voldoen zodat u deelname aan de workshops verzekerd is. Uiterlijk twee weken voor aanvang van een workshop ontvangt u van Artifex schriftelijk bevestiging.