Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 7-09-2002 3e persbericht van zaterdag 7 september 2002

Berichten uit de regio

Eindhoven: Man verdacht van autodiefstal
Op de Tellegenstraat is zaterdag om 14.55 uur een 21-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Een Eindhovenaar belde dat hij achter zijn gestolen auto aanreed, een Alfa Romeo. De auto was afgelopen nacht gestolen. De politie ging in de richting van de Halvemaanstraat waar de auto was gesignaleerd. Voordat ze de auto konden traceren kwam de melding dat de bestuurder van de gestolen auto tegen de muur van een flat aan de Tellegenstraat was gereden. De politie zag de verdachte, waarvan een duidelijk signalement was doorgegeven, lopen. Hij is de cel ingegaan voor onderzoek.

Helmond: Snorfietser gewond
Op de kruising Paulus Potterlaan Jan Lievensstraat is zaterdag om 14.45 uur een 64-jarige Helmondse snorfietser gewond geraakt. De man reed over de Paulus Potterlaan en schuin achter hem reed een personenauto met een 76-jarige Helmonder achter het stuur. Zo naderden zij de kruising. Vanaf de Jan Lievensstraat naderde een personenauto de kruising. De bestuurder stopte maar de snorfietser schrok en stuurde naar links. Hij reed hierdoor tegen de zijkant van de auto die schuin achter hem reed. De snorfietser viel en hij werd met een flinke hoofdwond in het Elkerliek ziekenhuis opgenomen.

Veldhoven: Gereedschap weggenomen
Vanuit een leegstaande winkel aan de Kerkweg zijn tussen vrijdagavond en zaterdagmiddag een slijptol en een hakmachine weggenomen. De winkel wordt verbouwd. Het gereedschap is mogelijk weggenomen omdat het vlak bij een open deur lag.