Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 2-09-2002 Aanvulling persberichten Heerlen/Kerkrade (RKey; 14.15 u) Maandag, 2 september 2002

Districten Heerlen en Kerkrade

Brunssum; ingebroken
Vanmorgen, maandag morgen werd een inbraak ontdekt in een school aan de Eggerank in Brunssum. Inbrekers zijn het afgelopen weekend via een dakraam het schoolgebouw binnengedrongen en hebben twee tv-toestellen, een videorecorder en een radio gestolen. De politie stelt een nader onderzoek in.

Kerkrade; inbraak clubgebouw
Afgelopen zondagavond of vannacht is ingebroken in een clubgebouw van een jongerenvereniging aan de Ons Limburgstraat in Kerkrade. Inbrekers zijn, vermoedelijk door vernieling van een raam het clubgebouw binnengedrongen en hebben twee computers met randapparatuur (beeldschermen en toetsenborden) gestolen. Bij de politie is aangifte gedaan en die stelt een nader onderzoek in.

Landgraaf; inbraak
Vanmorgen, maandag morgen werd een inbraak ontdekt in een winkel aan de Hoofdstraat in Landgraaf. Inbrekers zijn het afgelopen weekend door forcering van een raam de winkel binnengedrongen en hebben een geldbedrag, ongeveer honderd Euro, gestolen. Bij de politie is aangifte gedaan en die stelt een nader onderzoek in.