BedrijfsautoRAI

18-6-2002

Mulder Trucks levert tachtig Volvo's aan KAV autoverhuur

Algemeen directeur van KAV Autoverhuur Hemmie Kerklingh: De nieuwe Volvo trucks vervangen de huidige serie. De kwaliteit van het product en de ervaringen met Mulder Trucks zijn mede bepalend geweest om weer voor Volvo te kiezen.

Mulder Trucks levert KAV Autoverhuur een mix van verschillende Volvo trucktypen en -uitvoeringen. De FL typen zijn allemaal bakwagens. Alle FH12 typen zijn uitgevoerd als trekker. De FM9 modellen worden als bakwagen en als trekker geleverd. De opbouw van de bakwagens gebeurt bij carrosseriebedrijf Van Veen, zusteronderneming van KAV Autoverhuur.

De beslissing om weer voor Volvo trucks te kiezen is gebaseerd op ervaringen uit het verleden. Hemmie Kerklingh: Trucks hebben het in de verhuur extreem zwaar. Kwaliteit van truck en dealer is daarom voor KAV Autoverhuur belangrijk bij de keuze voor een truckmerk. Immers, de kwaliteit van ons bedrijf wordt door onze klanten beoordeeld onder andere aan de hand van het materieel dat wij verhuren.

De trucks worden vaak ingezet om vervoerspieken op te vangen. Kerklingh: Niet iedere huurder is een ervaren chauffeur.Het gebruiksgemak speelt dus een belangrijke rol. Ook op dat punt scoren de Volvo trucks goed. KAV Autoverhuur verhuurt personen- bestel- en vrachtwagens, opleggers en campers. Het is een landelijk opererend bedrijf met circa dertig vestigingen.