Gemeente Capelle a/d IJssel

Kunst- en Atelierroute 2002

Na een succesvolle eerste Capelse Kunst- en Atelierroute (K&A-route) heeft een aantal kunstenaars het initiatief genomen om het evenement ook dit jaar te organiseren. De route wordt dit jaar gehouden op 1 en 2 juni, van 11.00 tot 17.00 uur.

Alle kunstenaars uit Capelle aan den IJssel worden opgeroepen deel te nemen aan de K&A-route. Als Ca-pelse kunstenaar stelt u die dagen uw atelier of huis open om aan belangstellenden uw werk te tonen en te verkopen. Mocht een eigen locatie niet aanwezig of geschikt zijn, laat dit dan weten aan Nell Boerma, die de route organiseert. Samen met u probeert zij dan een alternatief te vinden, zoals een buurthuis of de oude Muziekschool.

Kunstenaarsvereniging
Om de route te realiseren worden alle kunstenaars uitgenodigd voor de eerste Kunstenaarsbijeenkomst op 15 april in het gemeentehuis. Daarbij zal tevens de mogelijkheid worden besproken om te komen tot de oprichting van een kunstenaarsvereniging. Een Capelse kunst(enaars)vereniging zou een belangrijke stap kunnen zijn in het verder ontwikkelen van de beeldende kunst in Capelle.

Aanmelding
U kunt zich aanmelden voor zowel de Kunst- en Atelierroute als de Kunstenaarsbijeenkomst bij Nell Boerma, Vondellaan 26, 2902 AS in Capelle aan den IJssel, telefoon 010-2847791, email: gboerma@xs4all.nl. Indien u zich aanmeldt voor de atelierroute, stuur dan tevens een foto van één van uw werken mee.