Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Assen 29-05-2002
Perberichten van dinsdag op woensdag

Martin Panman 0592-383211

Verkeersongeval met beknelling

ASSEN Vannacht omstreeks 0.30 uur gebeurde er een verkeersongeval op de kruising Thorbeckelaan Groningerstraat in Assen.

Een 22 jarige automobilist uit Assen reed over de Groningerstraat in de richting van het centrum. Een andere automobilist, een 24 jarige Assenaar, reed over de Thorbeckelaan en reed de kruising over. Volgens zijn verklaring had hij groen licht. De 22 jarige Assenaar reed tegen de overstekende personenauto. Beide bestuurders zijn gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Assen. De 24 jarige Assenaar zat bekneld in zijn auto en moest door de brandweer uit de auto gehaald worden.

Inbraak kantine

ZUIDWOLDE Gisteren is er ingebroken in een kantine van een camping aan de Stuw in Zuidwolde. Door een raam open te breken konden de inbreker(s) binnen komen. Gestolen zijn o.a. sigaretten en cds. De beheerster deed aangifte.

Uit de bocht gevlogen

EMMEN Dinsdagmiddag gebeurde er een ongeval op de Veldstukken in Emmen. Een 23 jarige automobilist uit Klazienaveen raakte met zijn auto in een bocht de macht over het stuur kwijt. Hij kwam in de berm terecht en kwam tegen een boom tot stilstand. Zijn auto werd door de aanrijding zwaar beschadigd en de bestuurder moest zich onder doktersbehandeling stellen.