Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 29-05-2002 Persberichten district Eemland zuid, 10.00 uur

Man geeft valse naam op

AMERSFOORT- Op dinsdagavond werd een 19-jarige jongen uit Amersfoort aangehouden nadat hij een valse naam had opgegeven.

Omstreeks 20.20 uur zagen agenten de 19-jarige man rijden op zijn bromfiets over De Genestetlaan. De man reed zonder helm en de agenten wilden hem controleren. De man kreeg een stopteken maar negeerden deze. Na korte tijd kon hij worden klemgereden en worden aangehouden. De man gaf in eerste instantie een valse naam op maar kwam later met zijn juiste naam. De man kreeg drie bekeuringen voor het rijden zonder helm, bromfiets met te groot vermogen en opgeven van valse naam.

Fietser raakt gewond

AMERSFOORT- Op dinsdagavond vond een aanrijding plaats waarbij een 26-jarige fietster uit Amersfoort gewond raakte. De vrouw reed over de Rustenburgerweg en sloeg op een gegeven moment linksaf. De telefonerende fietster zag hierbij de 46-jarige automobilist uit Leusden kennelijk over het hoofd. Een aanrijding volgde en de vrouw raakte gewond aan haar arm en werd vervoerd naar het ziekenhuis. De fiets raakte beschadigd.