VISGILDE BV

Hollandse Nieuwe in aantocht bij Visgilde

Persbericht

Hollandse Nieuwe in aantocht bij Visgilde

primeur vanaf 29 mei weer volop verkrijgbaar

Den Haag, 27 mei 2002 Dinsdag 28 mei aanstaande wordt in Scheveningen het eerste vaatje Hollandse Nieuwe geveild. De primeur Hollandse Nieuwe is vanaf woensdag ook weer bij Visgilde verkrijgbaar. En gezien de gunstige weersomstandigheden van de laatste weken is verwachting dat de kwaliteit van de haring dit jaar bijzonder goed zal zijn.

Bij Visgilde is het dan ook vanaf woensdag 29 mei weer genieten van Hollandse Nieuwe. De haring van Visgilde is een ware delicatesse. De haringinkopers hebben deze namelijk met zorg geselecteerd uit de beste partijen die verkrijgbaar waren. Bovendien worden de haringen vakkundig en zeer zorgvuldig behandeld.

Corrie van Gorp zal woensdag in Rotterdam bij Visgilde Kees Sloot genieten van de eerste Hollandse Nieuwe van dit seizoen. Ook bij andere Visgilde vestigingen is het feest. Alle Visgilde winkels delen de komende week naar verwachting in totaal ruim 25.000 Hollandse Nieuwe gratis uit om met name de jonge consument vertrouwd te maken met het oer Hollandse product.

De haring van Visgilde wordt bovendien het hele jaar door gecontroleerd door een onafhankelijk kwaliteitsbewakingbureau. Door dit alles kunt u bij Visgilde rekenen op een betrouwbare kwaliteit. U geniet extra van de Hollandse Nieuwe wanneer u uw aankoop zo koel mogelijk bewaart en 10 minuten voor consumptie uit de koelkast haalt.

De bij het keurmerk Visgilde aangesloten visspeciaalzaken zijn zelfstandige visspecialisten die het kwaliteitsidee op een professionele wijze uitdragen. Dit wordt gerealiseerd door een actief kwaliteitssysteem, bestaande uit vijf winkelonderzoeken, twee serviceonderzoeken en twaalf productonderzoeken per jaar. Aangesloten visspecialisten dienen te (blijven) voldoen aan de door de overkoepelende organisatie opgestelde kwaliteitseisen en blijven telkens voor de duur van één jaar Visgilde lid.

Verder maken Visgilde ondernemers gebruik van diverse ondersteunende diensten, de herkenbare Visgilde winkelinrichting en het kennisnetwerk van de overkoepelende organisatie. Door cursussen, workshops en intensieve informatievoorziening zijn Visgilde ondernemers altijd up-to-date geïnformeerd en vormen zij een groep ambitieuze vakspecialisten die het ambachtelijke visspecialisme op een professionele wijze uitdragen.

Voor meer informatie en het winkeloverzicht kijkt u op www.visgilde.nl

Einde persbericht

Voor meer informatie, productinformatie of anderszins verzoeken wij u contact op te nemen met:

Vereniging van Visspeciaalzaken Visgilde

Björn Floot, Coördinator Marketing & Communicatie Postbus 84415
2508 AK DEN HAAG
telefoon 070 387 823
fax 070 387 8862
mobiele telefoon 0611 000057

27 mei 02 11:48