Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

AccountView traint accountants voor het goede doel

Gratis stoomcursus AccountView

Amsterdam, 16 mei 2002 AccountView organiseert een gratis stoomcursus AccountView voor accountants. Deze cursus wordt gegeven op 29 en 31 mei en 12 juni op het hoofdkantoor van AccountView te Amsterdam. AccountView is zich bewust van het feit dat deze ééndaagse cursus de accountants declarabele uren kost, maar weet ook dat de onderscheidende cursus hen per saldo meer kan opleveren. De deelnemers investeren echter wel in reistijd, daarom komt AccountView hen tegemoet met een reiskostenvergoeding van ¬ 75. Uniek is dat de accountants kunnen kiezen om dit bedrag te schenken aan een goed doel zoals de Clini Clowns, Zeehondencentrum Pieterburen of Greenpeace.

Richard Scheper, Manager Accountancy Team: Veel accountants besteden momenteel veel tijd aan een selectietraject voor nieuwe Windows-software. Dit is een complexe klus, vooral wanneer men de keuze voor het juiste pakket vanaf papier moet maken. Middels deze cursus biedt AccountView accountants de mogelijkheid om het selectietraject te versnellen door tijdens de cursus praktische ervaring op te doen met de AccountView software. De accountant kan na de cursus uit ervaring spreken, wat een gefundeerd oordeel oplevert dan een keuze gebaseerd op de brochure. Het doel van deze dag is om met minimale tijdsinvestering maximaal rendement te behalen.

In de cursus maken de deelnemers kennis met alle facetten van het pakket. Onderwerpen die onder meer in de cursus aan bod komen:


- Structuur en bediening AccountView


- Boekingsinvoer: de snelste manier van boeken met zelf ingerichte invoervensters

- Directe verwerking en corrigeren van boekingen uit de kolommenbalans

- BusinessViews: controleweergaven zelf samenstellen

- Rapportage met behulp van de ingebouwde rapportgenerator

- Importeren en converteren vanuit o.a. Exact en Grote Beer
Belangstellenden voor de cursus kunnen contact opnemen met het Accountancy Team van AccountView, telefoon (020) 3552920 of per e-mail via accountancy@accountview.com.

Over AccountView

AccountView levert geïntegreerde bedrijfssoftware aan het midden- en kleinbedrijf. De oplossingen automatiseren aaneengeschakelde bedrijfsprocessen zoals de financiële administratie, verkoop, inkoop, logistiek, project- en urenadministratie, relatiebeheer en klantenservice, al dan niet met een internet front end. De flexibele standaardsoftware van AccountView is snel te implementeren en wordt verkocht en ondersteund door een netwerk van onafhankelijke partners die evenals AccountView de nadruk leggen op het onderhouden van lange termijnrelaties. De toonaangevende rol van AccountView als het gaat om oplossingen op het gebied van geïntegreerde bedrijfssoftware is gebaseerd op meer dan vijftien jaar ervaring en meer dan 10.000 implementaties in Duitsland, Engeland en Nederland, onder meer bij Allianz Europe, De Jong Intratours, GIBO Accountants & Adviseurs, PriceWaterhouseCoopers Outsourcing, Toyota Equipments, LostBoys Interactive en Free Record Shop Online. Het AccountView-hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Meer informatie over AccountView kunt u vinden op www.accountview.com.