Gemeente Amerongen


Gemeente Amerongen

Nominatie vrijwilligersprijs

De raad van de gemeente Amerongen heeft in haar raad van 17 september 2001 de regeling "Vrijwilligersprijs gemeente Amerongen" vastgesteld. De gemeente Amerongen telt een groot aantal verenigingen. Een rijk geschakeerd verenigingsleven draagt in hoge mate bij aan de leefbaarheid van onze kernen. Bij die verenigingen zijn veel vrijwilligers actief. Die moeten wij als gemeente koesteren, want zonder die vrijwilligers, zonder die verenigingen zou de gemeente Amerongen geen leefbare kernen hebben.

Burgemeester en wethouders van Amerongen roepen individuele burgers, plaatselijke verenigingen, maatschappelijke instellingen en organisatie op kandidaten te nomineren voor de titel van Amerongse Vrijwilligers van het jaar.
Het moet daarbij gaan om inwoners die zich onbetaald, gedurende lange tijd verdienstelijk hebben gemaakt voor een plaatselijke vereniging, maatschappelijke instelling of organisatie.

U kunt de nominaties voor 15 juni 2002 indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Amerongen, Postbus 1, 3958 ZT AMERONGEN