Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 19-05-2002 Persberichten district Lekstroom, 11.25 uur

Gestolen snorfiets terug bij eigenaar

VIANEN Een 19-jarige man uit Vianen werd in de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 03.00 uur aangehouden op de Clarissenhof. De verdachte stond samen met vrienden te praten op de Clarissenhof toen een buurtbewoner de jeugd waarschuwde de autos waar zij tegenaan leunden niet te beschadigen.
Bij het zien van de snorfiets die de 19-jarige man bij zich had, ging er iets van herkenning door hem heen. Uit onderzoek bleek dat dezelfde snorfiets onlangs gestolen was van zijn vrouw.
De politie werd ingeschakeld en de 19-jarige verdachte werd ingesloten voor de nacht. Hij wilde geen verklaring afleggen. Verkeerscontrole VIANEN Op de Prins Bernhardstraat werd zaterdag tussen 11.45 en 12.45 uur een gordelcontrole gehouden. Er werden zestien bekeuringen uitgeschreven. Automobilist onder invloed BENSCHOP - Omstreeks 01.30 uur werd in de nacht van zaterdag op zondag een 19-jarige inwoner van Polsbroek aangehouden wegens het rijden onder invloed. Even daarvoor hadden surveillerende agenten de man onvast zien lopen. Achter het stuur presteerde de man niet veel beter. Hij bleek een alcoholpromillage van 0,65 in zijn bloed te hebben. Dit kostte hem 190 euro en een rijverbod van een uur.

Verdachten van openlijke geweldpleging aangehouden

VIANEN - Twee mannen, van 18 jaar en 20 jaar uit Vianen, werden in de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 02.30 uur aangehouden. Zij worden ervan verdacht ruiten vernield te hebben van een pand aan de Vijfherenlanden.
Nadat zij de ruiten hadden vernield, vochten zij op straat met iemand uit het pand. Op basis van verklaringen konden de twee even later in hun woning worden aangehouden. Zij werden ingesloten en de politie heeft de zaak in onderzoek.

Verkeerscontrole

VIANEN Op de Prins Bernhardstraat werd zaterdag tussen 11.45 en 12.45 uur een gordelcontrole gehouden. Er werden zestien bekeuringen uitgeschreven.

Automobilist onder invloed

BENSCHOP - Omstreeks 01.30 uur werd in de nacht van zaterdag op zondag een 19-jarige inwoner van Polsbroek aangehouden wegens het rijden onder invloed. Even daarvoor hadden surveillerende agenten de man onvast zien lopen. Achter het stuur presteerde de man niet veel beter. Hij bleek een alcoholpromillage van 0,65 in zijn bloed te hebben. Dit kostte hem 190 euro en een rijverbod van een uur.