KNWV

DATUM: 17-5-2002

WEDSTRIJDZEILEN - Europees Kampioenschap Tornado succesvol voor Team Karsenbarg / Heemskerk

---

Weesp, 17 Mei 2002

Zoals inmiddels via de diverse media is doorgedrongen heeft Nederland zich schitterend gemanifesteerd op het Europees Kampioenschap Tornado in Vilamoura (Portugal). Totaal streden 67 Tornado's uit 22 landen voor de titel. Met zilver voor team Booth/Dercksen en brons voor team Karsenbarg/Heemskerk heeft Nederland, met name in omstandigheden met wat meer wind, laten zien dat zij volledig in de int. Tornado top meedraait. Voor de nieuwe coach (vanaf eind 2001) Huub Lambriex uiteraard ook een fantastische opsteker.

Team Karsenbarg / Heemskerk behaalde in de wedstrijden met wind een mooie score van 1,1,2,2,3 . Met een te vroege start in de een na laatste wedstrijd en een 19'e plaats in de slotrace was de derde plaats het eindresultaat.

Dit resultaat betekent tevens een verlenging van de A limit en dus volledige ondersteuning van NOC en KNWV . In combinatie met de ondersteuning van de diverse sponsors ligt het team volledig op koers naar de Olympische spelen van Athene 2004.

Beelden van het team Karsenbarg/Heemskerk zijn op zondag 19 mei om 11.30 uur te zien in het zeilprogramma "Regatta Time" op SBS6. (Met een herhaling op zaterdag 25 mei om 14.00 uur) .

Inmiddels zijn de voorbereidingen voor de Spa regatta in Medemblik (van 22 t/m25 mei) weer in volle gang en gaat team
Karsenbarg/Heemskerk voor een nieuwe top klassering. Keep in touch with the dutch ,

Sven en Mischa

Laat meer artikelen zien over: WedstijdSport: Zeilen
---

Noot voor de pers: Onze PR afdeling besteedt veel zorg aan de
publicatie van haar (nieuws)artikelen. Desondanks bestaat er de mogelijkheid dat er onjuiste informatie vermeld staat in dit artikel. Indien u denkt dat dit het geval is dan kunt u een bericht sturen naar onze Online PR service door het formulier in te vullen, een postzegel is niet nodig.
Voor informatie en/of uitslagen kunt u contact opnemen met het KNWV, Marjorie Kersten (pr@knwv.nl). Bellen kan natuurlijk ook:(030) 656 65 70.

xx


_

KNWV - Postbus 87 - 3980 CB Bunnik - Tel.: 030-6566550 - Fax: 030-6564783 - info@knwv.nl