Ingezonden persbericht


Trend Micro opent Benelux-vestiging

Nieuw kantoor in Utrecht onderstreept belang Benelux

Utrecht, Nederland, 17 mei 2002 - Trend Micro (Nasdaq: TMIC; TSE: 4704), wereldwijd leverancier van netwerkantivirus- en internetbeveiligingsoplossingen, heeft nu ook een kantoor in de Benelux geopend in Utrecht. Het nieuwe kantoor wordt geleid door Anita Lindelauf, Channel Manager Trend Micro BeNeLux. Deze uitbreiding onderstreept het belang dat Trend Micro hecht aan de ondersteuning voor en betrokkenheid bij de markt, haar kanaalpartners en klanten in deze regio.

"Dit is een enerverende tijd voor ons", zegt Anita Lindelauf, Channel ManagerTrend Micro BeNeLux. "Via ons netwerk van distributeurs en Value-Added Resellers zijn we al een paar jaar actief in de Benelux. We zijn ervan overtuigd dat een lokaal team concrete toegevoegde waarde biedt aan onze kanaalpartners en klanten. In deze regio hebben de laatste tijd belangrijke ontwikkelingen plaatsgevonden, die de basis vormen voor onze plannen in de Benelux."

Om de groeiplannen kracht bij te zetten, heeft Trend Micro BeNeLux Dilip Timal benoemd als nieuwe Channel Account Manager. Hij deed waardevolle ervaring op bij bedrijven als Openwave en Cisco. In zijn nieuwe functie concentreert Timal zich vooral op de ontwikkeling van de relatie met resellers en eindgebruikers in Nederland.

Justin Doo, Managing Director van Trend Micro BeNeLux, Middle East en Africa: "Trend Micro heeft de afgelopen 12 maanden een aanzienlijke omzet- en winstgroei gerealiseerd. Ondanks de wereldwijde economische omstandigheden is Europa één van de snelst groeiende regio's. De opening van een Benelux-kantoor bevestigt dit en staat symbool voor onze toekomstplannen."

Telefoonnummer
Het telefoonnummer van de Benelux-vestiging in Utrecht is: + 31 (0)30 2106333/4.

Over Trend Micro
Trend Micro is leider op het gebied van netwerkantivirus- en internet content-beveiligingssoftware en -diensten. Het wereldwijde hoofdkantoor is gevestigd in Tokio, het Europese hoofdkantoor in Marlow, Engeland. De producten worden wereldwijd geleverd door Value-Added Resellers en service providers. Voor meer informatie en evaluatieversies: www.trendmicro.co.uk/