Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 17-05-2002 Persbericht district De Leijgraaf

INBRAAK IN UDEN

In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in een bedrijf aan de Industrielaan in Uden. De dader kwam binnen na het vernielen van een ruit. Het is nog niet duidelijk of er iets vermist wordt.

MAN VERNIELT AUTORUIT

De politie heeft woensdagavond op de Kalverstraat in Veghel een 26-jarige man uit die plaats aangehouden. Inzittenden van een auto verklaarden dat kort voor de aanhouding de Veghelaar met een fles een ruit van hun auto had vernield. De agenten die met de betrokke-nen een onderzoek instelden in het centrum van Veghel troffen de man aan op de Kalver-straat. Een inzittende van een auto, een 21-jarige man uit Veghel, kreeg door de vernieling glassplinters in zijn gezicht. Na de aanhouding troffen de agenten aan het bureau bij de man 43 XTC-tabletten aan.. Hij is in verzekering gesteld.

SIERADEN WEG

Afgelopen nacht werd een inbraak ontdekt in een winkel aan de Molenwieken in Veghel. Na het verbreken van een ruit heeft de dader een onbekend aantal sieraden gestolen.

EEN BOETE EN GEEN RIJBEWIJS

Op de Wilhelminastraat in Uden heeft de politie vanmorgen een 33-jarige man uit Den Haag aangehouden. De man had zijn rijbewijs niet bij zich en gaf een valse naam op. Bovendien bleek na controle dat hij nog een boete van enkele honderden euros had open staan en ge-heel niet in het bezit was van een rijbewijs.