Gemeente Hoogeveen


---

17 mei 2002

Afterparty voor Koninginnedagmedewerkers

Dinsdagavond 21 mei komen de medewerkers van Koninginnedag 2002 in Hoogeveen nog een keer bijeen om het resultaat van hun inspanningen te bekijken en te bespreken. Vanaf 20.00 uur is er in de Burgerzaal van het raadhuis een feestelijke 'afterparty'.

Voor de bijeenkomst zijn zo'n 150 mensen uitgenodigd die een belangrijke rol hebben gespeeld in de festiviteiten. Burgemeester Urlings heeft hen onlangs een persoonlijke bedankbrief gestuurd met een uitnodiging voor dinsdagavond. Iedereen die zich heeft ingespannen om van het Koninginnedagprogramma in Hoogeveen zo'n geweldig succes te maken is echter van harte welkom.

Hoogtepunt van de avond wordt ongetwijfeld de première van dé film over Koninginnedag. De medewerkers van Videohobbyclub Spotlight hebben er honderden uren in gestoken om van de voorbereidingen in 2001 en 2002 en van de feestelijkheden op 30 april een boeiend overzicht te maken. De videofilm is binnenkort te koop in diverse winkels. De meeropbrengst gaat naar de kinderafdeling van Ziekenhuis Bethesda.

Ook enkele oranje fietsen zullen dinsdagavond nog een rol in het programma spelen. Verder zijn er de nodige toespraakjes en natuurlijk wordt voor de laatste maal het glas geheven op Koninginnedag 2002.

© Copyright Gemeente Hoogeveen